A terméket már nem értékesítjük

Konyhai csipesz Bistro

fényes kivitelezés

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Bistro konyhai csipesz praktikus lesz a legkülönbözőbb ételek tálalásakor, többek közt szaftos húsdarabok vagy pácolt húsok kiszedésekor. Segítségével mindig ki tudja szedni a megfelelő mennyiségű salátát, hústekercset, vagy tésztát anélkül, hogy összepiszkolná a gyönyörű szépen megterített asztalt. A csipesz egyik oldala fogazott, a másik kanál alakú, mely megtartja a fölösleges szószt vagy mártást, öntetet, vizet.

A konyhai csipesz továbbá ideális zöldségek, saláták kiszedéséhez, segítségével a tálalás gyerekjáték lesz. Sima, lekerekített kivitelezésének köszönhetően tökéletesen fekszik a kézbe, a megfelelő ergonómiai kialakításnak köszönhetően pedig használata kényelmes. Biztonságosan tálalhat bármilyen tálból, fazékból egyenesen a tányérra.

  • Saláta, hús, tészta és zöldség tálalására alkalmas.
  • Hatékony és praktikus segítőtárs tálaláskor.
  • Használata könnyű.
  • Fényes Cromargan® rozsdamentes nemesaclból készült.
  • Higiénikus, formatartó és ellenáll az étkezési savaknak.
  • Tisztítható mosogatógépben.

Táplálkozásunk nagyon gazdag és sokrétű. A Bistro sorozatban ennek megfelelően evőeszközök, tálaláshoz szükséges evőeszközök találhatók, melyek figyelemfelkeltő dizájnnal bírnak. A kiváló, fényes Cromargan® (18/10 rozsdamentes nemesacélnak) köszönhetően ezek a termékek formatartóak, ellenállóak az étkezési savakkal szemben és mosogatógépben is tisztíthatók.

KÓD: WM1289459990

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése