Boska

Készlet házi vajgyártáshoz

nyersanyagok 16 házi (fűszeres) vaj elkészítéséhez

  • 6 927 Ft
  • megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: BO320302
Márka: Boska
Sorozat: Boska Exclusive Life
Anyag: üveg

Termékleírás

Nem kell mesterszakácsnak lenni ízletes fűszervaj előállításához. Ez a Boska márkájú szett mindent tartalmaz, amire a házi fűszervaj készítéséhez szüksége lehet. Akár 16 adag fűszervajat is elkészíthet vele a saját konyhájában. Az üvegtálban minden szükséges eszköz és hozzávaló, valamint használati utasítás is megtalálható. Elég hozzáadni egy kis friss tejet, tejszínt, írót és egy kis ügyességet, és a csodás finomság már kész is van.

Az, hogy milyen gyógynövényeket és zöldfűszereket teszünk bele, az csak a fantáziánkon múlik. A művelet maga alig 60 percet vesz igénybe, de a kész vajat még egy kicsit hűlni kell hagyni. A hozzávalók 100 %-ban természetes alapanyagból készültek, nem tartalmaznak konzerváló anyagokat.

GYARTÓ KÓDJA: 32-03-02

A márkáról Boska

Boska

A holland Boska Holland Cheesewares®a sajtfogyasztás szakértője. A céget 1896-ban alapították Bodegraven városkájában, és a Bos család négy generációja alatt a sajtpiac elsőosztályú szakértőjévé nőtte ki magát. Napjainakban 85 országban, és számos rangos dizánj díj büszke tulajdonosa.