A terméket már nem értékesítjük

Kerek fazék, tengeri kék, Ø 10 cm

öntöttvas

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A kerek öntöttvas fazék örök segítség párolás, sütés, levesek és egytálételek készítése során. Az új La Mer széria (ahogy az elnevezése is jelzi) a tenger színéből merít ihletet, így biztosan különlegessé varázsol minden konyhaasztalt. A Staub edény a konyha elengedhetetlen tartozéka.

Az edény nemcsak főzésre, hanem tálalásra is alkalmas, a benne lévő ételt sokáig melegen tartja és ugyanakkor nagyon jól mutat az asztalon.

A zománcozott matt fekete belső felületnek köszönhetően az ételek mindig finomak és ízletesek lesznek. A levegő zárt térben történő keringése és a kis kiugrások a fedő alján megteremtik a lassú főzéshez és pároláshoz szükséges ideális körülményeket.

A Staub öntöttvas edényeket a neves főszakácsok is imádják rendkívüli tulajdonságuk miatt: hosszú ideig megtartják a hőt, kiemelik az ételek ízét és gyakorlatilag tönkretehetetlenek.

A kerek fazék tulajdonságai:

  • Az étel „lassú elkészítését” szolgáló kiugrások a fedő belső oldalán.
  • Egyszerű főzést tesz lehetővé. Kezdő és profi szakácsok is bátran használhatják.
  • A zománcozott öntöttvas edény nagyon tartós, korrózióálló, színmegőrző, kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenálló zománcréteggel van bevonva.
  • A sima edényalj bármilyen típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is.
  • A terméket szigorú teszteléseknek vetették alá, hogy az optimális funkcionalitás hosszú távon biztosítva legyen, és az ételek íze is kitűnjön.

KÓD: ST1101037

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése