Kód: ST1133891
Márka: Staub
Sorozat: Staub Noir, Gris & Bleu - sötétkék
Szín / méretek: sötétkék; Ø 26 cm; 5,2 liter; súly 5,5 kg
Anyag: használható indukciós főzőlapon
Staub öntöttvas

Termékleírás

Méretek:

  • ⌀ 26 cm; szélesség füllel 33 cm.
  • Magasság fedővel 19 cm; fedő nélkül 12 cm.
  • Űrtartalom 5,2 liter.
  • Súly 5,5 kg.

A kerek öntöttvas fazék örök segítség párolás, sütés, levesek és egytálételek készítése során. Bármilyen étel elkészítése a STAUB zománcozott öntöttvas edényben vagy másnéven „COCOTTE”-ban rendkívül egyszerű.

A párolóbetéttel ellátott edény vízgőzben történő kíméletes főzésre alkalmas. Segítségével a zöldség vagy a burgonya, a csirke vagy a lazac egy pillanat alatt elkészül, és az értékes vitaminokat is megőrzi. Ez a főzési mód nagyon egészséges, mivel a vitaminokat és az ásványi anyagokat a víz nem oldja ki az alapanyagokból. A párolóbetétet az élelmiszerekkel együtt függessze a fazékban lévő forró víz fölé, és takarja le a fedővevel.

A Staub edény a konyha elengedhetetlen tartozéka.

Az edény nemcsak főzésre, hanem tálalásra is alkalmas, a benne lévő ételt sokáig melegen tartja és ugyanakkor nagyon jól mutat az asztalon.

A zománcozott matt fekete belső felületnek köszönhetően az ételek mindig finomak és ízletesek lesznek. A levegő zárt térben történő keringése és a kis kiugrások a fedő alján megteremtik a lassú főzéshez és pároláshoz szükséges ideális körülményeket.

A Staub öntöttvas edényeket a neves főszakácsok is imádják rendkívüli tulajdonságuk miatt: hosszú ideig megtartják a hőt, kiemelik az ételek ízét és gyakorlatilag tönkretehetetlenek.

A kerek fazék tulajdonságai:

  • Az étel „lassú elkészítését” szolgáló kiugrások a fedő belső oldalán.
  • Egyszerű főzést tesz lehetővé. Kezdő és profi szakácsok is bátran használhatják.
  • A zománcozott öntöttvas edény nagyon tartós, korrózióálló, színmegőrző, kiváló hővezető tulajdonságokkal rendelkezik, és ellenálló zománcréteggel van bevonva.
  • A sima edényalj bármilyen típusú tűzhelyhez alkalmas, beleértve az indukciós főzőlapot is.
  • A terméket szigorú teszteléseknek vetették alá, hogy az optimális funkcionalitás hosszú távon biztosítva legyen, és az ételek íze is kitűnjön.

GYARTÓ KÓDJA: 113 38 91

A márkáról Staub

Staub

A Staub egy francia márka, amely az egész világon ismert öntöttvas edényeket gyárt. A Staub-edényeket, serpenyőket vagy tálalóedényeket több mint 50 országban értékesítik, és nem véletlen, hogy a cég neves francia márkává vált.