WMF

Kenyérvágó kés/konyhakés Chef’s Edition PC

Performance Cut, duplafogazatú recés pengével, fa ajándékdobozban

 • 36 290 Ft
 • raktáron 2 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

A Chef’s Edition sorozat kései közé tartozik ez a kenyérvágó kés/konyhakés is, melynek erős, recés élű pengéje van. Ez a kés gond nélkül felszeletel bármit, anélkül, hogy elcsúszna a felületen. Recés élének köszönhetően erőlködés nélkül átvágja a kenyér héját és egyenletes szeleteket szel, valamint a gyümölcsök esetében nem roncsolja szét a húsukat.

A Chef’s Edition sorozat késeiről:

 • Rendkívüli funkcionalitás és dinamikus dizájn.
 • Kiváló minőségű, speciális késacélból készülnek.
 • Egyetlen darab acélból vannak kovácsolva.
 • Performance Cut technológiával gyártott élük van, mely kifogástalan minőségű és rendkívül ellenálló.
 • A kések keménysége a Rockwell-skála szerint kb. 55 - 57 HRC.
 • A kézvédőnek (ujjvédőnek) ívelt a kialakítása, hogy a kések fogása kényelmesebb, pontosabb és biztonságosabb legyen.
 • A kézvédő és a kés nyele között rendkívül sima az átmenet.
 • A kések nyele matt rozsdamentes Cromargan® acélból készül és szinte tönkretehetetlen.
 • A kések éle a gyártást követően lézeres ellenőrzésen esik át.
 • Kézzel történő mosogatást ajánljuk.
 • A Chef’s Edition sorozat késeihez mutatós, fából készül ajándékdoboz is jár.

A Chef’s Edition kések speciálisan kovácsolt késacélból készülnek, elsősorban olyan eltökélt szakácsoknak, akik a legmagasabb minőséget, a kifogástalan teljesítményt és a látványos dizájnt részesítik előnyben. Made in Germany. A késeket a hagyományos kovácsolási technikák és a legmodernebb Performance Cut technológia összevonásával gyártják. Ennek köszönhető, hogy a kések rendkívül élesek, ellenállnak a sérüléseknek és a töréseknek, valamint élességüket elképesztően sokáig megtartják. Élettartamuk ráadásul kétszer hosszabb, mint amennyit a normák megszabnak.

A WMF dizájn stúdiójának tervezői semmit sem hagytak a véletlenre. A kések a mesterszakácsok igényei és mindennapos használati rutinjai alapján lettek megtervezve, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a fogásuk. A kések nyele matt rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül, formája dinamikus és felettébb mutatós. A Chef’s Edition kések egyszerre hatnak fiatalosan, klasszikusan és fényűzően.

A felhasznált alapanyagokról és a gyártási technológiáról

A kések gyártásához speciális, kiváló minőségű késacélt használnak, amely finomszemcsés, kemény és kevésbé hajlamos korrózióra. A sík csiszolásnak köszönhetően rendkívül jól ellenállnak a sérüléseknek és a töréseknek, valamint nagyon sokáig megtartják élességüket. A késacél kiváló tulajdonságai a kovácsolás által vannak megerősítve, amely az acélt homogenizálja és strukturálisan tömöríti.

A speciális Performance Cut technológia egyesíti a klasszikus késkovácsolás és a modern technológiai eljárások előnyeit. A végeredmény a lehető legjobb minőségű késél. A kések tökéletes pontosságú élének titka a konstans szögben való csiszolásban rejlik. A sík csiszolásnak köszönhető a kések rendkívüli élessége.

A kézvédő (ujjvédő) a penge része, biztosítja a súly pontos eloszlását és a kés pontos koordinációját. A kézvédő egyenletesen és szabályosan megy át a nyélbe, így a kés tartása és használata nagyon kényelmes.

Az ergonomikus késnyél kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® acél gyönyörűen csillog és könnyű karbantartani.

A WMF kések karbantartása

A Chef’s Edition kések nem tisztíthatóak mosogatógépben. Az ilyen kiváló minőségű késeket kíméletes módon, kizárólag folyó csapvíz alatt, kézzel szabad csak tisztítani.

GYARTÓ KÓDJA: 18.8202.6032

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM1882026032
Márka: WMF
Sorozat: WMF Chef’s Edition
Dizájner: WMF Studio
Szín / méretek: hosszúság 37 cm, penge 24 cm / 9 ½"
Anyag: 55 - 57 HRC keménységű penge
egy darabból kovácsolt
nyél: rozsdamentes Cromargan® acél
Performance Cut - a tökéletes késél
speciálisan kovácsolt késacél