Kedvezményes szett: Cabernet / Merlot kristály borospoharak, 6+2 db ajándék, O-Riedel

Kód: RD541480
Márka: Riedel
31 150 Ft
Raktáron (2 db)

A Cabernet, Merlot O-Riedel 6+2 ingyenes pohár egy különleges, kedvezményes csomag ezekből a nagyon népszerű borospoharakból. Megtakarítás 25% az eredeti árból!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Speciális, kedvezményes szett közkedvelt borospohár típusból. A szett 6 db + 2 ajándék Cabernet / Merlot borospohárból áll. A borospoharakat így 25%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg!

A gyártó a következő borokhoz ajánlja:

  • Bordeaux, Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, Domina
  • Fransac, Graves rouge, Listrac, Margaux, Médoc, Merlot
  • Moulis, Pauillac, Pomerol, Ribera di Soave, Rioja
  • St. Emilion, St. Estephe, St. Julien, Zweigeltrebe

Maximilian J. Riedel, aki a Riedel társaság 11. generációjának elöljárója, tervezte az „O“ kristályüveg szériát, ami egyben az első saját sorozata is. A Riedel kristály szakértőinek nagy meglepetést okozott ez az új sorozat, ugyanis a poharaknak se száruk, se talpuk nincsen.

Mit is rejt valójában az „O-Riedel“ sorozat? Innovatív, mindennapos használatra szánt borospoharakat, amelyek bármilyen italhoz és bármilyen alkalomhoz illenek. Modern, ötletes dizájn jellemzi őket és kifejezetten kényelmes a kezünkben tartani őket.

Alakjuk megegyezik a Vinum sorozat kelyheinek formájával, amelyek már nem egyszer bizonyítottak a borkedvelő közösségnek. Maximilian Riedel anélkül alkotott valami merőben újat és mást, hogy megtagadta volna gyökereit. „A borfogyasztásból származó élmény a Riedel számára továbbra is elsőszámú prioritás, ennek ellenére ezeknek a poharaknak a különlegessége az, hogy bármilyen jellegű italhoz passzolnak”.

Nagyjából 30 évvel ezelőtt, Claus Riedel - a társaság 9. generációjának képviselője - felbolygatta a borospoharak világát, amikor is nagyobb jelentőséget társított a pohár funkcionalitásának, mint dizájnjának. Unokája, Maximilian Riedel – a társaság 11. generációjának képviselője – pedig elérkezettnek látta az időt arra, hogy a társaság mindennapi használatra tervezett kristálypoharakat is gyártson, amelyeket bármilyen megkötések nélkül használhatnak a fogyasztók. Ezek a kristálypoharak elférnek a mosogatógépben, ideálisak mini bárba és kisebb méretű konyhákba, valamint piknikezéshez is használhatóak. Többé nem kell a vékony és hosszú szárak törékenységén aggódni!

Az „O“ sorozat természetesen nem tud és nem is akar a klasszikus Riedel sorozatok helyébe lépni. Sokkal inkább egy ötletes dizájnnal rendelkező sorozatról van szó, amely egyszerű, praktikus és mindennapos használatra való.

Az „O” sorozat kristálypoharai különböző borfajtákhoz kaphatóak, például: Cabernet Merlot, Pinot / Nebbiolo, Syrah / Shiraz, Chardonnay, Viognier / Chardonnay, Rizling / Sauvignon.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Borospoharak
Jótállás: 2 év
Súly: 2 kg
Anyag: Üveg
Darabszám: 8 db
Terméktípus: Pohár készlet
Sorozat: Riedel O
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: