Kód: EH346028
Márka: Emile Henry
Sorozat: Emile Henry Burgundy
Szín / méretek: vörös/burgundy; Ø 28 cm; magasság 5 cm; 2,5 liter
Anyag: használható fagyasztóban
használható mikrohullámú sütőben
HR® kerámia
sütőben 250 °C-ig használható
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A kalácssütő forma vidám, hullámos szélű kialakításának köszönhetően a benne készített piték és a leveles vagy omlós tésztából készült kalácsok kiváltképp jól mutatnak. A forma kiváló minőségű alapanyagból készül, ezért a kalácsok szépen, egyenletesen sülnek át. A végeredmény mindig lenyűgöző.

A High Resistance® technológiának köszönhetően az Emile Henry edények ellenállnak a karcolódásnak, valamint ütés- és kopásállóak, ezért nem csupán süthet és szeletelhet bennük, de tálalhat is belőlük. A High Resistance® technológiával kezelt edények használhatóak mikrohullámú sütőben is, ráadásul olyan mértékben bírják a hősokkot, hogy a fagyasztóból kivéve egyből behelyezhetőek a sütőbe. 250 °C-ig hőállóak. Ezek az edények nem használhatóak közvetlen hőforráson, mint például gáztűzhelyen, elektromos főzőlapon. Minden Emile Henry kerámia tisztítható mosogatógépben.

Ön tudta, hogy...?

Az Emile Henry egy régi szakmai hagyományokkal rendelkező francia családi vállalkozás, mely már az 1850-es évektől fogva kiváló minőségű kerámiaedényekkel látja el a háztartásokat. Mivel eredeti, kézzel készített kerámiáról van szó, minden egyes terméke egyedi darab. Az edények alján található jelölés - például JN3 -, nem az adott termék katalógusszáma, hanem annak a kétkezi munkásnak az aláírása, aki a kerámiaedényt a franciaországbeli Marcigny városában megformálta.

GYARTÓ KÓDJA: EH346028

A márkáról Emile Henry

Emile Henry

Az Emile Henry egy hagyományos francia márka, amely egyedi és minőségi kerámia gyártásával foglalkozik. Termékei a burgundi régióból a gall kakas országán kívül is elterjedtek a konyhában, s ma a modern technológia és hagyományos megközélítés ideális kombinációjaként ismertek.