Japán és Santoku kések
Legnépszerűbb termékek
✓ A legjobb japán és Santoku kések házi és professzionális szakácsok számára
✓ Csúcsminőségű hagyományos márkák: Forged, Miyabi, Wüsthof, Zwilling és mások
✓ Kiváló minőségű anyagok és dizájn, kivételes élesség
✓ Ergonomikus markolatok, különböző pengehosszúságok
Ha az igazi japán mesterek által készített konyhai kést keres, akkor ebben az esetben nem fog hibázni, ha a Miyabi márkát választja. Húsvágó késeket, szeletelő késeket, zöldségvágó és univerzális késeket kínál autentikus japán kivitelezésben. Szeret ázsiai ételt, vagy különféle hús- vagy zöldségkeverékeket készíteni? Akkor szerezzen be egy Santoku kést. Ezek a kések, a penge teljes hosszában mélyedésekkel rendelkeznek a levegő hozzáférése érdekébe. Így a lágy, puha ételek nem tapadnak a pengéhez. Késeink tökéletesen kiegyensúlyozottak, higiénikusak, kényelmes ergonomikus markolattal rendelkeznek.