Újdonság

Illy

iperEspresso Normal kávékapszulák, 50 db

  • 7 988 Ft
  • raktáron 12 db
    további darabszám: raktáron: 30 napon belül
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: FF71732S
Márka: Illy

Termékleírás

X9, X7.1, X1, Y3.2 kávéfőzőkhöz

A 21 db illy Normal kapszula közepesen pörkölt kávét tartalmaz, melynek jellegzetes tulajdonsága a karamell, a csokoládé, a pirult kenyér értékes jegyeit hatványozó kiegyensúlyozott íz, és a könnyed virágillat.

A kitűnő eszpresszó készítéséhez csupán 6 - 7 gramm legminőségesebb kávékeverékre van szüksége. De ez nem elég: a készítés ideje, a víz és a kávé kölcsönös hatása, a hőmérséklet, és a pultos ügyessége sokat jelentenek. Az Illy mindent egy öt szabadalommal védett kapszulába zsugorított.

Az Iperespresso / Hyperespresso / kapszulák a kilúgozódás és az emulzió elvén működnek, az Illy keverék így fantasztikus sikereket ér el: intenzív bársonyos íz és hosszan tartó krémesség. Az elkészítés azoknak is könnyű, akik életükben soha kávét nem készítettek.

GYARTÓ KÓDJA: 71732S

A márkáról Illy

Illy

Az olasz illy márka nemzetközileg ismert cég a kávé gyártásáról, főleg a különleges pörkölési folyamatáról. 1933-ban alapították a kávén kívül kávékapszulákat is forgalmaz. Ezek a kapszulák fóliás csomagolásban találhatók a kilúgozódás és az emulzió elvén működnek. Finom kávéját egy gombnyomással tudja elkészíteni.