Illy

iperEspresso Dark kávékapszulák, 21 db

  • 4 344 Ft
  • raktáron 6 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: FF71835S
Márka: Illy

Termékleírás

X9, X7.1, X1, Y3.2 típusú kávéfőzőkhöz

A 21 db illy Dark kapszula testesebb és erősebb eszpresszó kávé ízét idéző kávét tartalmaz, melyben a kávé és a pirult kenyér jegyei a karamell könnyed érintésével egyesülnek.

A kitűnő eszpresszó készítéséhez csupán 6-7 gramm legkiválóbb minőségű kávékeverékre van szüksége. De ez nem elég: a készítés ideje, a víz és a kávé kölcsönös hatása, a hőmérséklet, és a pultos ügyessége sokat jelentenek. Az Illy mindent egy öt szabadalommal védett kapszulába zsugorított.

Az Iperespresso / Hyperespresso / kapszulák a kilúgozódás és az emulzió elvén működnek, így az Illy keverék csodálatos eredményeket ér el: intenzív bársonyos íz és hosszan tartó krémesség. Az elkészítés azoknak is könnyű, akik életükben soha kávét nem készítettek.

GYARTÓ KÓDJA: 71835S

A márkáról Illy

Illy

Az olasz illy márka nemzetközileg ismert cég a kávé gyártásáról, főleg a különleges pörkölési folyamatáról. 1933-ban alapították a kávén kívül kávékapszulákat is forgalmaz. Ezek a kapszulák fóliás csomagolásban találhatók a kilúgozódás és az emulzió elvén működnek. Finom kávéját egy gombnyomással tudja elkészíteni.