Minden a fizetésről

A megrendelések kifizetésének leggyakoribb módjai a következők

BankkártyaOnline kártyás fizetés

 

A leggyorsabb és legbiztonságosabb fizetési mód.

Az alábbi kártyákkal fizethet: VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro a VPay.

A kártya megadásakor kiválaszthatja, hogy a kártyát menti-e vagy sem. Ha elmentjük, nem kell minden vásárláskor újra megadnia a fizetési adatait.

A kártyás fizetés ingyenes.

Támogatott online fizetési típusok - áttekintés

UtánvétUtánvétre

 

A szállítónak a kézbesítéskor, közvetlenül az Ön által megadott címen vagy a kézbesítés helyén kell fizetnie.

A kiválasztott címre történő szállítás esetén a futárnak kártyával vagy készpénzzel lehet fizetni.

A Packeta általában készpénzt és kártyás fizetést is elfogad, de a fizetési lehetőségekről előzetesen tájékozódjon. Az egyes szállítókról bővebb információért lásd ITT

Az utánvét díja 690 FT.

Banki átutalásKözönséges banki átutalás

 

Miután a kosár utolsó lépésében megerősítette a megrendelését, megjelenik a fizetési utasítás, a számlaszámunk és a fizetéshez szükséges változó szimbólum, valamint a fizetéshez szükséges QR-kód. Az utasításokat e-mailben is megkapja.

A megrendelések feldolgozása hosszabb időt vehet igénybe a fizetésre való várakozás miatt. A bankok közötti átutalások akár 48 órát is igénybe vehetnek.

A megrendelés leadása után lefoglaljuk az árut az Ön számára. A fizetést a megrendeléstől számított 7 munkanapon belül kell teljesíteni.

 

Egyéb fizetési lehetőségek

Apple Pay logoApple pay

 

Az Apple Pay egy egyszerű és biztonságos módja annak, hogy fizess iPhone-odon, iPadeden, Apple Watchodon és Mac-eden anélkül, hogy hitelkártyát vagy készpénzt kellene használnod. Csak tárolja a fizetési kártyáját azon az eszközön, amelyről fizetni szeretne.Fizessen az Apple Pay segítségével ugyanolyan egyszerűen, biztonságosan és gyorsan, mint egy hitelkártya átjáróval.

Google Pay logoGoogle Pay

 

A Google Pay egy egyszerű és biztonságos fizetési mód, amelyhez a fizetési kártyát a Google Store alkalmazásban, a Google-fiókban vagy a Chrome-ban kell tárolni. Fizessen a Google Pay segítségével ugyanolyan egyszerűen, biztonságosan és gyorsan, mint egy hitelkártya átjáróval.

 

 

Ajándékutalványok beváltása

Megrendelését nyomtatott vagy elektronikus ajándékutalvánnyal is kifizetheti.

Hogyan kell eljárni??

1 lépés

Tegye a megvásárolni kívánt terméket a kosárba.

2 lépés

A kosár első lépésénél jelölje be a “Van egy kedvezményes / ajándékutalványom“ opciót.

3 lépés

Írja be a kódot a “Kedvezménykupon beillesztése“ mezőbe, és kattintson a hozzáadás gombra.

Ráadásul a Kulina ajándékutalványok KÜLÖNLEGESEK. KOMOLYAN!

Nincs többé fel nem használt vagy nem kívánt utalvány! Mi egy prémium webáruház vagyunk, és természetesen prémium szolgáltatást nyújtunk. És ez vonatkozik az ajándékutalványokra is.

A kedvezményezettnek... ööö... egy életre van ideje a beváltásra. Korlátlan. Komolyan! Az utalvány kedvezményes termékekre is felhasználható. Komolyan! Az utalvány egy másik kedvezményes utalvánnyal vagy ajándékutalvánnyal is kombinálható. Komolyan! Az utalvány fel nem használt értékét visszaadjuk az adományozónak. Komolyan! Ráadásul, ha a címzett nem választ semmit, de tényleg semmit (ami szerintünk nem valószínű ) akkor az utalvány teljes összegét visszatérítjük. Komolyan!

Az utalvány a www.kulina.hu oldalon váltható be. Az ajándékutalvány beváltásának részletes feltételei és utasításai: www.kulina.hu/hogyan-lehet-bevaltani-az-utalvanyt

 

Promóciós kódok beváltása

A megrendelését részben ki tudja fizetni egy kedvezménykóddal, amelyet esetleg e-mailben vagy egy kedvezményes promóció részeként kapott tőlünk.

Több kedvezménykód nem használható fel egyazon rendelésnél.

Ha ajándékutalványt és kedvezménykódot szeretne egyszerre beváltani, webáruházunk ezt nem tudja megtenni, de ügyfélszolgálatunk igen, kérjük, írja meg kívánságát a kosár harmadik lépésénél található megjegyzésbe.

 

Visszatérítés

A Kulinánál a rendeléstől számított 60 napig visszaküldheti az árut a törvényes 14 napos határidő helyett. Ha Ön eláll a szerződéstől, ha panaszát kezeltük, vagy ha más okból kell visszatérítenünk az árát, akkor általában ugyanolyan módon térítjük vissza az árát, mint ahogyan a megrendelésért fizetett, erre az alábbi példákat találja. Ha más visszatérítési módot szeretne, ügyfélszolgálati csapatunk segíthet Önnek.


info@kulina.hu
+36 1 55 07 658
munkanapokon 8:00-16:00-ig

 

Bankkártya

Kártyával

Ha hitelkártyával fizet, a pénzt visszatérítjük a hitelkártya számlájára. Ebben az esetben nem kell elküldenie nekünk a számlaszámát.

Banki átutalás

Átutalással

Ha banki átutalással fizetett, akkor erre a számlára fogjuk visszatéríteni az összeget.

Apple és Google Pay

Apple Pay és Google Pay

Az összeget visszatérítjük az Apple Pay / Google Pay regisztrált hitelkártya számlájára. Ebben az esetben nem kell elküldenie nekünk a számlaszámát.

Nem találta meg, amit keresett?

 

Minden a vásárlásról KULINA