Index™ Large vágódeszka készlet, állvánnyal, 34 x 24 cm, grafitszürke

Kód: JS60135
35 080 Ft
Raktáron (5 db)

Az Index™ Large vágódeszka készlet a következőket tartalmazza:

 • 1 db műanyag vágódeszka légyűjtő vájattal - húsokhoz
 • 1 db műanyag vágódeszka kitüremkedésekkel - halakhoz
 • 1 db műanyag vágódeszka peremes széllel - zöldségekhez
 • 1 db műanyag vágódeszka barázdált felülettel - pékáruhoz
 • 1 db műanyag állvány

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan tárolhatjuk praktikusan, helytakarékosan és elegánsan a vágódeszkáinkat?

Megoldás: Index vágódeszka készletek

A műanyag vágódeszkák nagy előnye, hogy könnyen karbantarthatók, higiénikusak és (főleg) nem tompítják feleslegesen a késeinket. A dizájnerek feladata ezúttal az volt, hogy olyan alkalmatosságot tervezzenek, amelynek köszönhetően a vágódeszkáinkat a kezünk ügyében, a munkapulton tarthatjuk, 100 %-ban teljesítik küldetésüket és ráadásul a tárolásuk is elegánsan és praktikusan megoldott. A legesleggyakoribb konyhai munkálatot hivatott forradalmasítani az Index vágódeszka és állvány, amely mappaszerűen tárolja a vágódeszkáinkat, szinte irodai pedantériával és eleganciával. Hihetetlenül praktikus újítás az is, hogy az egyes vágódeszkák nemcsak funkciójukhoz alakított színben pompáznak, de struktúrájuk is ehhez a funkcióhoz kapcsolódik. Az egyes vágódeszkákat grafikus jelzéssel is ellátták a könnyebb megkülönböztethetőség kedvéért.

 • Vágódeszkakészlet praktikus állványban.
 • A deszkák igen sokoldalúan használhatók.
 • Minden egyes deszkának külön jele van, a könnyebb megkülönböztethetőség kedvéért.
 • A deszkák felületkialakítását maximálisan a funkciójuk motiválta.
 • Mosogatógépben tisztítható.
 • Az állványt, kérjük, csak nedves ruhával tisztítsa.
 • Kínálatunkban több fajta méretben és változatban kapható.

A műanyag vágódeszkáknak sok jó tulajdonságukon kívül az is nagy előnyük, hogy késeinket kiváló formában tartják. Fából készült társaikkal szemben azonban a műanyag vágódeszkák sokkal ellenállóbbak és karbantartásuk is egyszerűbb. Megesik, hogy a használat során vágásnyomok maradnak a vágódeszkán, de ez semmiképpen sem jelent problémát a deszka használhatóságát, funkcióját illetően, egyedül annak a jele, hogy puhább vágódeszkát használunk, mert tudjuk, hogy az védi, ápolja a késünk pengéjét.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Vágódeszkák
Garancia: 2 év
Súly: 2.62 kg
Szín: Szürke
Anyag: Műanyag
Méret: 24 cm
Darabszám: 5 db
Tulajdonságok: Mosogatógépbe alkalmas
Terméktípus: Vágódeszka
Sorozat: Joseph Joseph Index™
Margin: A
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.  109143