WMF

Hello FUNctionals só- és borsszóró

  • 4 899 Ft
  • raktáron 2 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Termékleírás

1 db borsszóró, 1 db sószóró

A Hello FUNctionals só- és borsszóró ellenálló Tritan műanyagból és rozsdamentes Cromargan® nemesacélból (18/10) készült. Utazáskor és piknikezés alkalmával is kitűnő szolgálatot tesz. A hermetikus lezárásnak köszönhetően a só és a bors nem nedvesedik, míg a rozsdamentes acél kapocs a só- és borsszórót egyben tartja.

A termék praktikus, multifunkciós és mi több, tetszetős dizájnnal rendelkezik. A Hello FUNctionals sorozat konyhai segédeszközei egyetlen háztartásból sem hiányozhatnak. Pazar külsejükhöz funkcionalitás és minőség társul. Kreatív és ötletes kivitelezésük inspirálóan hat a konyhában. Párosítsa a különböző szezonális alapanyagokat, fedezzen fel új ötleteket és trükköket. A Hello FUNctionals sorozat termékeivel öröm a főzés.

GYARTÓ KÓDJA: 06.1936.6030

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.

Kód: WM0619366030
Márka: WMF
Dizájner: Metz & Kindler Produktdesign
Szín / méretek: Ø 4,5 cm; magasság 7,3 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
műanyag
polírozott
tisztítható mosogatógépben