Joseph Joseph

Helix fokhagymanyomó, ergonomikus, zöld

préselés nagyobb erő kifejtése nélkül

  • 7 527 Ft
  • raktáron 9 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: JS20102
Márka: Joseph Joseph
Sorozat: Joseph Joseph Helix
Szín / méretek: élénkzöld; fűzöld; 17,6 x 4,6 x 5,8 cm
Anyag: nejlon
rozsdamentes nemesacél
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Passzírozás minimális erőkifejtéssel

Megoldás: Ergonomikus Helix passzírozók

A legtöbb kézi passzírozó úgy működik, hogy vertikálisan, fentről lefelé kell kifejtenünk fizikai erőt. A Helix ergonomikus passzírozók esetében azonban mindezt - meglepő módon - horizontálisan tesszük. Ez az egyedi, csavart mozgás megsokszorozza a befektetett fizikai erőt, aminek köszönhetően erőlködés nélkül, könnyedén végezhetjük el a műveletet. A két részből, egy rozsdamentes acélból és egy műanyagból álló prés a könnyebb tisztítás érdekében egyszerűen szétszedhető. A sorozatban burgonyaprést, citromprést és fokhagymaprést is kínálunk.

  • Helix ergonomikus, horizontális prés.
  • A prés-rész rozsdamentes acélból készült, így maximálisan higiénikus.
  • A színes, robosztus műanyag fogantyúk rendkívül stabilak és strapabírók.
  • Mosogatógépben tisztítható.

Ez a kézi fokhagymaprés egyszerre több gerezddel is elboldogul. Elég belehelyezni a gerezdeket a rozsdamentes acélrészbe, rátenni a felső műanyag részt, és egymásba csavarni őket. Ezentúl csakis oda fröcsög/potyog a fokhagyma isteni leve, ahova való. Ennél komfortosabb eszközről nem is álmodhatnánk.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

GYARTÓ KÓDJA: 20102

A márkáról Joseph Joseph

Joseph Joseph

Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.