Emile Henry

Halsütő grilltálca, antracitszürke/charcoal

BBQ® kerámia

  • 28 255 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: EH797544
Márka: Emile Henry
Sorozat: Emile Henry Charcoal
Szín / méretek: antracitszürke/charcoal, 50 x 28 x 5 cm
Anyag: 500 °C- ig hőálló
BBQ készítésre is alkalmas
használható fagyasztóban
HR® kerámia
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A halsütő grilltálcát kültéri grillezésekhez, közvetlen tűz feletti használatra tervezték. A grilltálcán sült halak, tengeri gyümölcsök állaga nem sérül, ízük finom, kissé „füstölt” jellegű. A grilltálca magasított széleinek köszönhetően a halakat ízlés szerint, akár a páccal együtt is sütheti. A barázdált felület tipikus grillcsíkokat hagy az ételen. A tálca sima, zománcozott felülete könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is.

VIGYÁZAT: Ne használja se főzőlapon, se tűzhelyen! A tálca elpattanhat!

Minden egyes Emile Henry termék kézzel gyártott, egyedi darab, teljesen természetes alapanyagból. Ismerje meg a francia tálalási szokásokat, tálaljon és főzzön francia kerámiában. A páratlan minőségű, burgundiai agyagot a mázzal együtt 1100 °C-on égetik ki az Emile Henry franciaországi gyárában. Az Emlie Henry kerámia ellenáll a mechanikus sérüléseknek, mosogatógépben is tisztítható, festése nem kopik. Az kerámia edényekben ráadásul tálalni és szeletelni is lehet, ugyanis nem csak mutatósak, de karcolódni sem karcolódnak. Ezek az edények klasszikus és mikrohullámú sütőben is használhatóak, könnyen tisztíthatóak és a fagyasztóból egyenesen a forró sütőbe helyezhetőek.

GYARTÓ KÓDJA: EH797544

A márkáról Emile Henry

Emile Henry

Az Emile Henry egy hagyományos francia márka, amely egyedi és minőségi kerámia gyártásával foglalkozik. Termékei a burgundi régióból a gall kakas országán kívül is elterjedtek a konyhában, s ma a modern technológia és hagyományos megközélítés ideális kombinációjaként ismertek.