A terméket már nem értékesítjük

Grand Classs ajándék steak késkészlet, 4 részes

Performance Cut

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

4 részes késkészlet ajándékcsomagolásban.

A Grand Class kések tulajdonságai:

 • Klasszikus szegecselt kések modern kivitelben.
 • Speciális, kimagasló minőségű késacélból készülnek.
 • Egy darab acélból vannak kovácsolva.
 • Ergonomikus, kettős szegecselésű nyelük van, mely strapabíró műanyagból készül.
 • Performance Cut technológiával készülnek, ezért rendkívül ellenálló és éles a pengéjük.
 • A kések keménysége a Rockwell-skála szerint kb. 55 - 57 HRC.
 • Innovatív, érezhetően élesebb pengével rendelkeznek.
 • A kések kézvédővel (ujjvédővel) rendelkeznek, hogy a kések fogása biztonságosabb legyen.
 • A kézvédő és a kések nyele között sima az átmenet.
 • Sima, egyenletes kidolgozás az optimális higiénikusság és tisztíthatóság érdekében.
 • A kések éle a gyártást követően lézeres ellenőrzésen esik át.
 • Könnyen tisztíthatók, kézzel történő mosogatást ajánljuk.

A WMF társaság a Grand Class sorozat gyártása során a klasszikus, elsőosztályú kések kovácsolási hagyományait ötvözi a WMF tipikus, szegecselt nyélkialakításával. A késeket a hagyományos kovácsolási technikák és a legmodernebb Performance Cut technológia összevonásával gyártják. A kések pengéje a gyártást követően lézeres ellenőrzésen esik át. Ennek köszönhető, hogy a kések a penge egész hosszán élesek és jól szeletelnek, valamint, hogy élességüket elképesztően sokáig megtartják. Élettartamuk ráadásul kétszer hosszabb, mint amennyit a normák megszabnak.

A Grand Class sorozat kései rendkívül élesek, kiváló minőségű késacélból vannak kovácsolva. A kések nyele speciális, strapabíró, fekete műanyagból készülnek, melynek kellemes a tapintása. Ergonomikusak és egyben dizájnosak is, tartásuk kényelmes és biztonságos. A nyélen található rozsdamentes acél végződés és szélesített kézvédő nem csak exkluzív külsőt kölcsönöz a késeknek, de tökéletes súlyelosztást is biztosít. A hibátlanul sima, hézagmentes szegecselésnek köszönhetően könnyen tisztítható, elég csak folyó csapvíz alatt leöblíteni.

A felhasznált alapanyagokról és a gyártási technológiáról

A kések gyártásához speciális, kiváló minőségű késacélt használnak, amely finomszemcsés, kevésbé hajlamos korrózióra és a Rockwell-skála szerint 55 – 57 HRC a keménysége. A sík csiszolásnak köszönhetően rendkívül jól ellenállnak a sérüléseknek és a töréseknek, valamint nagyon sokáig megtartják élességüket. A késacél kiváló tulajdonságai a kovácsolás által vannak megerősítve, amely az acélt homogenizálja és strukturálisan tömöríti.

A speciális Performance Cut technológia egyesíti a klasszikus késkovácsolás és a modern technológiai eljárások előnyeit. A végeredmény a lehető legjobb minőségű késél. A kések tökéletes pontosságú élének titka a konstans szögben való csiszolásban rejlik. A sík csiszolásnak köszönhető a kések rendkívüli élessége.

A kézvédő (ujjvédő) a penge része, biztosítja a súly pontos eloszlását és a kés pontos koordinációját. A kézvédő egyenletesen és szabályosan megy át a nyélbe, így a kés tartása és használata nagyon kényelmes.

A késnyél kiváló minőségű műanyagból készül, három darab szegeccsel van erősítve, élei lekerekítettek, ezért tartása kényelmes. A kés egyes alkotóelemei tökéletesen egymáshoz vannak illesztve, ezért nincsenek rajta hézagok, amelyekben megmaradhatnának a baktériumok, tehát végeredményben kifejezetten higiénikus is.

A WMF kések karbantartása

A Grand Class kések nem tisztíthatóak mosogatógépben. Az ilyen kiváló minőségű késeket kíméletes módon, kizárólag folyó csapvíz alatt, kézzel szabad csak tisztítani.

A WMF kések élezése

Minden kés idővel élezésre szorul, de a legideálisabb az, ha egy kés minden használat után meg van fenve fenőacéllal. A Grand Class sorozat késeihez a WMF késélezőit és fenőacéljait ajánljuk (a fenési szög 13°-os kell, hogy legyen).

KÓD: WM1891599992

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése