A terméket már nem értékesítjük

Grand Class késkészlet, fa késtartó blokkal

4 db kés, 1 db fenőacél, 1 db blokk

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Grand Class késkészlet a következőket tartalmazza:

  • 1 db Grand Class húsvágó kés, penge hossza16 cm, termékkód: WM1891676030
  • 1 db Grand Class univerzális kés, penge hossza 11 cm, termékkód: WM1891626030
  • 1 db Grand Class kenyérvágó kés, duplafogazatú recés penge hossza 19 cm, termékkód: WM1891696030
  • 1 db Grand Class szakácskés, penge hossza 20 cm, termékkód: WM1891716030
  • 1 db fenőacél
  • 1 db fa késtartó blokk, termékkód: WM1880474500

A WMF Grand Class késsorozata a nyél Grand Gourmet sorozatnak megfelelő hézagmentes kidolgozású dizájnját a Spitzenklasse sorozat mutatós szegecseivel ötvözi. A teljes hosszúságban kézzel kovácsolt pengék nagyon élesek és ellenállóak.

A Grand Classuniverzális kés ideális nyers, kemény zöldségekkel, gyümülcsökkel és füstölt húsokkal való munkához.

A Grand Class kenyérvágó kés erős, recés élű pengével rendelkezik. Ez a kés gond nélkül felszeletel bármit, anélkül, hogy elcsúszna a felületen. Recés élének köszönhetően erőlködés nélkül átvágja a kenyér héját és egyenletes szeleteket szel, valamint a gyümölcsök esetében nem roncsolja szét a húsukat.

A Grand Class szakácskés robosztus és nehéz, pengéje sima élű, széles és ellenálló. A penge mindkét oldalról enyhén hajlított, a késhegy felé csúcsosodó, ennek köszönhetően nagyon sokoldalúan használható: zöldségtisztításhoz, hússzeleteléséhez, karajdaraboláshoz, stb. Fűszernövények, zöldségek valamint dió- és mogyorófélék aprításához is használható (ilyen esetben hasonlóan kell használni, mint egy hintakést: a kés hegyét szilárdan a munkafelületen kell tartani, míg a pengével fel-le irányuló, gyors vágómozdulatokkal kell aprítani). A kés ráadásul úgy van kialakítva, hogy halat is lehessen vele filézni.

A Grand Classhúsvágó kés karcsú és egyben robosztus, pengéje 16 cm hosszú, éle sima. Rendkívül jól lehet vele dolgozni, nyers és sült húsokhoz egyaránt kiváló, az inakat is könnyen átszeli. Nagyon vékony szeletek, illetve apró kockák vágására is alkalmas. A szaftos sült húsok szeletelésénél, a kés minőségének hála, a húsokból nem nyomja ki az ínycsiklandozó húslét.

A fenőacéllal a minőségi kést bármikor egyszerűen és hatékonyan megélezheti, mert még a legjobb minőségű kés is idővel elveszíti élességét. Helyes technikával és megfelelő kerámia vagy króm-vanádium élezővel a kést minden használat előtt és után célszerű megélezni.

KÓD: WM1891779990

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése