WMF

Gourmet tésztaszűrő / szita, Ø 22 cm

drót

  • 13 701 Ft
  • raktáron 2 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0644129990
Márka: WMF
Szín / méretek: Ø 22 cm

Termékleírás

A ⌀ 22 cm átmérőjű Cromargan®-ból (18/10 rozsdamentes nemesacélból) készült WMF Gourmet tésztaszűrő finom drótráccsal rendelkezik.

A nemesacélnak köszönhetően a Gourmet tésztaszűrők formatartóak, semleges illatúak és ízűek, továbbá higiénikusan mosogatógépben moshatók. A kínálatban 8 cm, 10 cm, 12 cm, 14 cm, 16 cm, 18 cm és 20 cm átmérőjű tésztaszűrők szerepelnek.

A WMF Gourmet sorozata változatos konyhai segédeszközök tárházát kínálja. Ezek a letisztult, puritán stílusú segédeszközök fontos és hasznos részei a konyhának. Legyen szó tésztaszűrőről vagy fokhagymanyomóról, a Gourmet sorozat termékei közt biztos megtalálja azt, amire szüksége van.

A sorozat segédeszközeinek többsége rozsdamentes acélból készül, így nagyon strapabíróak és sok időt meg tudnak spórolni a konyhai munkálatok során. A modern gyártási technológiáknak és a gyártás során használt kiváló minőségű alapanyagoknak köszönhetően ráadásul évtizedeken keresztül szolgálnak.

GYARTÓ KÓDJA: 06.4412.9990

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.