Kiárusítás
-27 %

WMF

Gourmet Plus fedő, 20 cm, matt rozsdamentes acél

  • 15 100 Ft 11 042 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0729206030
Márka: WMF
Sorozat: WMF Gourmet Plus
Dizájner: Metz & Kindler Produktdesign
Szín / méretek: Ø 20 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
matt
sütőben 250 °C-ig használható
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A rendkívül funkcionális Gourmet Plus sorozata professzionális konyha magas követelményeinek is képes megfelelni. Ebbe a termékcsaládba különböző magasságú és átmérőjű fazekak és nyeles lábasok, tejeslábas és serpenyők tartoznak. A Gourmet Plus egy olyan tartós és örök fazékcsalád, mellyel bármit el tud érni. Kivitelezése a legkisebb részletekig átgondolt és biztosan lenyűgöz mindenkit, aki szeret főzni.

A Gourmet Plus sorozat termékei kiváló minőségű, hermetikusan zárt fülekkel rendelkeznek, melyek nem forrósodnak át. A vákuum megelőzése érdekében nyílással ellátott nehéz fedő szorosan a fazékra illeszkedik. Belső mérőskála, könnyű kiöntést segítő rendkívül széles fényes fazékperem. Mart WMF logó és sorozatnév.

GYARTÓ KÓDJA: 07.2920.6030

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.