Gourmet fokhagymanyomó

Kód: WM1894606030
11 490 Ft
Raktáron (12 db)

A német WMF hagyományőrző gyártó robusztus fokhagymanyomója tapadásmentes bevonattal ellátott alumíniumöntvényből készült funkcionális részével néhány pillanat alatt könnyedén préseli ki a fokhagymagerezdeket. A 18/10 Cromargan® rozsdamentes acélból készült kerek, masszív markolat jól illeszkedik a kézbe, és megfelelő ergonómiája garantálja a zökkenőmentes kezelhetőséget. Helyezze a meghámozott fokhagymagerezdeket a présbe, és nyomja össze. A préselt fokhagyma olyan enzimet szabadít fel, amely a vizsgálatok szerint pozitív hatással van a vérkeringésre.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A robosztus, tapadásmentes réteggel ellátott fokhagymanyomó öntött alumíniumból készül, segítségével könnyen átpréseli a fokhagymagerezdeket. A fokhagymanyomó nemesített, rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készült masszív és ergonomikus nyele kényelmesen ül a kézben. Nagyon könnyű vele bánni, csak tegye bele a meghámozott fokhagymagerezdet és préselje össze. A préselt fokhagyma a kutatások alapján egy olyan enzimet bocsájt ki, amely pozitív befolyással van a vérkeringésre.

A nemesített, rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készült konyhai eszközök rendkívüli tulajdonságokkal rendelkeznek: stabil formájuk van, ellenállnak az étkezési savaknak, szag- és ízmentesek, higiénikusak és tisztíthatóak mosogatógépben. Az ilyen tulajdonságokat a profi szakácsok nagyon megbecsülik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyhai eszközök
Garancia: 2 év
Terméktípus: Konyhai eszközök

WMF - egészséges főzés prémium minőségű edényekkel

WMF - prémium német design

WMF - prémium német minőség az Ön konyhájába

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek. 104428