A terméket már nem értékesítjük

Flame Cromargan protect® tálalókészlet

3 részes

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

1 db tálalókanál, 1 db szószoskanál, 1 db tálalóvilla

A Flame tálaló villa különböző szeletelt húsok, füstölt húsok, sajtok, lazac vagy konzervált ínyencségek tálalására szolgál. Használhatja konyhában is húsvillaként, a hús lefogására filézésnél. A tálaló villa két hosszú heggyel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az étel könnyű és biztonságos felszúrását. Különösen jól illik asztalnál történő tálaláshoz.

A Flame tálaló kanál zöldséghez, rizshez és burgonyához vagy különböző felfújtakhoz is használható. A tálaló kanál, más néven zöldséges vagy burgonyás kanál, természetesen elengedhetetlen segédeszköz az ételek stílusos és tökéletes felszolgálásához. A tálaló kanál nagyobb a hagyományos kanáltól, és a feje inkább kerek mintsem ovális alakú, hogy az ételeket könnyebb legyen szedni vele. A tálaló kanál nyele hosszú, ami asztalnál való felszolgálásnál előnyös.

A Flame szószmerő kanál szószokhoz vagy öntetekre is használható. A nyél végén lévő merőfej szószok vagy öntetek kikanalazásához és azok tálalásához ideális. A szószmerő kanál asztali tálalásra szolgál, kis mennyiségű szósz is adagolható és tányérra tálalható vele.

A WMF Cromargan protect® kivitelben készült új Flame evőeszközeit a lenyűgöző egyszerűség jellemzi. Tiszta és harmóniát sugárzó. Kiegyensúlyozott arányai és kecses formái időálló eleganciát kölcsönöznek a Flame evőeszközöknek. Ugyanolyan tökéletesen fekszik a kézben, mint ahogyan kinéz.

Flame Cromargan protect® evőeszközről röviden:

  • időálló dizájnú evőeszköz
  • lényeget hangsúlyozó egyszerű formák
  • a semleges kontúrok a hagyományos és modern étkezéshez egyaránt illenek
  • gondosan lekerekített éleknek köszönhető kiegyensúlyozottság

KÓD: WM1261926340

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése