A terméket már nem értékesítjük

Flame Cromargan protect® evőeszköz: merőkanál

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Flame merőkanál különféle levesek, pörköltek és gulyások kimeréséhez szolgál. A merőkanál térfogata nagyjából 200 ml, tehát viszonylag nagyméretű. Bólé kimeréséhez, gyümölcssaláta felszolgálásához is használható.

Egyszerű de nagyszerű – így jellemezhető az új Flame Cromargan protect® evőeszköz a WMF-től. Letisztult és harmóniát áraszt. A Flame evőeszköz arányaiban kiegyensúlyozott, kecses formái pedig időtálló eleganciával ruházzak fel. Fogása kényelmes és a kézben épp annyira szépet mutat, mint a megterített asztalon.


Flame Cromargan protect® evőeszköz jellemzői:

 • Időtálló formatervezés.
 • Letisztult vonalai kihangsúlyozzák egyszerű mivoltát.
 • Neutrális formatervezése a hagyományos és modern terítéshez is illik.
 • A penge a markolatba van ágyazva.
 • Kiegyensúlyozottságát a gondosan lekerekített széleknek köszönheti.

  Az evőeszközök nemesített rozsdamentes acélból készülnek és egy speciális, Cromargan protect® nevezetű, mechanikus sérülések ellen védő kezelésen esetek át. Ennek az alapanyagnak köszönhetően 150x ellenállóbbak, mint az átlagos acél evőeszközök. Mindennapos használat mellett, évek múltán sem lesznek rajtuk karcolások. Az intenzív használatnak kitett evőeszközök Cromargan protect® acélból készülnek, az összes tálalóeszköz nemesített rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül. A Cromargan protect® alapanyagról itt tudhat meg többet.

  KÓD: WM1261146340

  Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése