A terméket már nem értékesítjük

Evoque Cromargan protect® evőeszköz: evőeszköz: tálalókanál

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

Az Evoque evőeszközök visszafogott vonalvezetése minden étkezőasztalhoz passzol. Bársonyosan matt felületük van, kialakításukat harmonikus, sima átmenetek jellemzik. A kétszer kefélt rozsdamentes Cromargan protect® acélfelületnek és a lekerekített formáknak köszönhetően az Evoque evőeszköz használata nagyon kényelmes. Az evőeszközök hosszúak, ezért kifejezetten nagy tányérokhoz illenek, a kések nyele pedig üreges, ezért könnyebb is.

Az Evoque tálalókanál nélkülözhetetlen része a stílusosan és tökéletesen végrehajtott tálalásnak. Zöldségek, felfújtak, különféle köretek, rizs, krumpli, stb. tálalásához használandó. Nagyobb, mint egy átlagos méretű kanál. A kanál feje inkább kör alakú, mint ovális, hogy könnyebben lehessen vele kimerni az ételt. A kanál hosszú nyele lehetővé teszi az étkezőasztalnál való használatot is.

A WMF Evoque evőeszközökről röviden:

  • Bársonyosan matt, kétszer kefélt felületük van.
  • Nemesített rozsdamentes acélból készülnek, ami speciális, mechanikus sérülések ellen védő kezelésen esett át.
  • Méretük jellemzően hosszú, ezért nagyobb tányérokhoz is alkalmasak.
  • Erős alapanyagból készülnek és lekerekített vonalvezetés jellemzi őket, használatuk kényelmes.
  • Arányaik szabályosak.
  • A késeknek üreges a nyelük, hogy a lehető legkényelmesebben lehessen őket használni.
  • A késeknek markolatba ágyazott pengéjük van, amelyek megőrzik élességüket.
  • Tisztíthatóak mosogatógépben.

Az evőeszközök nemesített rozsdamentes acélból készülnek és egy speciális, Cromargan protect® nevezetű, mechanikus sérülések ellen védő kezelésen esetek át. Ennek az alapanyagnak köszönhetően 150x ellenállóbbak, mint az átlagos acél evőeszközök. Mindennapos használat mellett, évek múltán sem lesznek rajtuk karcolások. Az intenzív használatnak kitett evőeszközök Cromargan protect® acélból készülnek, az összes tálalóeszköz nemesített rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül. A Cromargan protect® alapanyagról itt tudhat meg többet.

KÓD: WM1122166330

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése