Joseph Joseph

Elevate™ perforált főzőkanál/kanál, nylon

csúszásgátlós nyéllel

 • 4 142 Ft
 • raktáron 6 db
  további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: JS10113
Márka: Joseph Joseph
Sorozat: Joseph Joseph Elevate™
Dizájner: Gilian Westley
Szín / méretek: vasfekete, fűzöld
Anyag: 200 °C- ig hőálló
nejlon
szilikon
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan tartsuk tisztán és koszoljuk be minél kevésbé a konyhapultot főzés közben?

Megoldás: Elevate konyhaeszközök

Hová és hogyan tegyük le a merőkanalat, fakanalat és más, használatban lévő konyhai eszközt, hogy ne csöpögtessünk össze vele mindent? Ez örök probléma. A gyorskezű háziasszony legjobb, legideálisabb partnere a főzésben a rendezett munkapult. A Joseph Joseph dizájnerjei ezúttal csak egy apróságot újítottak, ami mégis mérföldkő a konyhaművészet történetében. Az ügyes kis talpat képző görbület az eszközök nyelének alsó felén biztosítja, hogy azok mártásos, zsíros feje sosem ér le a konyhapultra.

 • Az Elevate konyhai eszközök speciális, támasztékos nyéllel rendelkeznek.
 • Konyhai használatra és tálalásra is alkalmasak.
 • Stabilan támaszkodnak a konyhapulton, deszkán és tányéron.
 • Ötletes és stílusos dizájnjuk van.
 • 200°C-ig hőállók.
 • Hőálló nejlon-műanyagból és szilikonból készülnek.
 • Tapadásgátlós, kényesebb felületeken is használhatók.
 • Mosogatógépben tisztíthatók.

Ezzel a perforált főzőkanállal gyerekjáték a kavargatás, és kiválóan alkalmas habosításra és gombócfőzéshez is. Használatának csak az Ön fantáziája szab határokat. A főzőkanál étellel érintkező része hőálló, felületkímélő műanyagból készült. Telintse meg más Elevate konyhai eszközeinket , például rendkívül praktikus forgatható evőeszköz-állványainkat is!

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

GYARTÓ KÓDJA: 10113

A márkáról Joseph Joseph

Joseph Joseph

Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.