Joseph Joseph

Elevate™ késkészlet forgatható késtartó blokkban

japán késacélból

  • 48 113 Ft
  • megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: JS10077
Márka: Joseph Joseph
Sorozat: Joseph Joseph Elevate™
Dizájner: Gilian Westley
Szín / méretek: 15 x 37 cm
Anyag: BPA mentes műanyag
japán késacél
mosogatógépben nem tisztítható
szilikon

Termékleírás

Az Elevate™ késkészlet a következőket tartalmazza:

  • 1 db hámozókés; penge hossza 10 cm
  • 1 db univerzális kés; penge hossza 12,7 cm
  • 1 db Santoku kés; penge hossza 13,9 cm
  • 1 db szakácskés; penge hossza 16,5 cm
  • 1 db csontozókés; penge hossza 20,3 cm
  • 1 db kenyérvágó kés; penge hossza 20,3 cm

Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan tartsuk tisztán és koszoljuk be minél kevésbé a konyhapultot főzés közben?

Megoldás: Elevate konyhaeszközök

Hová és hogyan tegyük le a merőkanalat, fakanalat és más, használatban lévő konyhai eszközt, hogy ne csöpögtessünk össze vele mindent? Ez örök probléma. A gyorskezű háziasszony legjobb, legideálisabb partnere a főzésben a rendezett munkapult. A Joseph Joseph dizájnerjei ezúttal olyan eszközöket és állványokat fejlesztettek ki, amelyek megkönnyítik a munkát és rendérzetet teremtenek még a nagy főzések során is.

  • Az összes fontos kés, egyetlen praktikus, forgatható állványon.

Ez a rendkívül praktikus, a konyhai munkálatok során használt minden fontos késnek helyet biztosító, forgatható állvány praktikus és modern dizájnjának köszönhetően azoknak is nagy kedvence lesz, akik a klasszikus vonalakért rajonganak, és azoknak is, akik az innováció hívei. Könnyedén, egy kézzel forgatható.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

GYARTÓ KÓDJA: 10077

A márkáról Joseph Joseph

Joseph Joseph

Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.