A terméket már nem értékesítjük

Durit Protect Plus grillserpenyő, 27 x 27 cm

öntött alumínium, tapadásgátló felülettel

Keressen minket a 800 112 212 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Durit Protect Plus grillserpenyő a német WMF társaságtól elnyeri azok tetszését, akik szeretik a grillezett finomságokat, mint például a szaftos steaket, finoman átsült, ropogós virslit vagy a különböző grillezett zöldségek színkavalkádját. Készítse el ezeket a finomságokat otthona kényelmében az év bármelyik szakaszában!

A serpenyő magja alumíniumból készült, mely könnyű, stabil anyag és kitűnően vezeti a hőt. Ezért a serpenyő egész felülete gyorsan és egyenletesen melegszik fel a kívánt hőmérsékletre, ám ugyanakkor főzéskor könnyen megtartható és korrigálható a hő.

A serpenyőben a marha rostélyost, kacsamellet vagy rozmaringos sültburgonyát nem szükséges egyfolytában forgatni, ugyanis az étel anélkül is egyenletesen és egy szempillantás alatt sült át, ez pedig nem csak időt és erőfeszítést, hanem értékes energiát is megspórol.

A serpenyő négyzetalakú kialakítása általegész felülete maximálisan kihasználható, így tehát a kolbász, cukkini darabok, halszeletek stb. gusztusosan és helytakarékosan egymás mellé rakható.

A Durit Protect Plus tapadásgátló felület tartós és ellenálló a karcolódásokkal szemben.

  • Durit Protec Plus tapadásgátló felülettel rendelkezik.
  • Kiváltképp alkalmas kényes élelmiszere, mint a halak, elkészítéséhez.
  • Alumíniumból készült, mely kiváló hővezető képességgel rendelkezik.
  • Gyorsan és egyenletesen melegszik fel, a hő pedig könnyen korrigálható.
  • A keresztirányú barázdák az ételen gusztusosan átsült csíkokat alakítanak ki.
  • Az ergonomikusan kialakított nyél speciális, hőálló műanyagból készült.
  • Ideális az ételek minimális zsiradékkal történő elkészítéséhez.
  • A felmaradt zsiradék a keresztirányú barázdákba csepeg le.
  • A serpenyő két oldalán kiöntő nyílás található.
  • Minden főzőfelületen használható, kivéve az indukciós főzőlapot.
  • Tisztítása könnyű és egyszerű, kézi tisztítás ajánlott.

Tippek a különféle zsiradékok használatához:

Kerülje a hidegen sajtolt olaj használatát a tapadásgátló réteggel bevont edényeknél, mivel magasabb hőfokon kémiai összetéte instabil, komponensei reakcióba léphetnek a tapadásmentes felülettel, így negatívan folyásolhatja be az edény tapadásgátló tulajdonságait.

A vajat, ill. a margarint nem szabad 150 °C-nál magasabb hőmérsékletre hevíteni (a margarin esetében ez az érték kicsit magasabb, kb. 170 °C). A vajon történő pirítás / sütés sok háztartásban nagy közkedveltségnek örvend, a következő ételek elkészítéséhez péládul ideális: tojásos ételek, palacsinta, panírozott húsok / sajtok / zöldségek, sült halak. A vajat mindig lassú tűzön kell melegíteni, fokozatosan, amint kis buborékok jelennek meg, csökkenteni kell a hőmérsékletet és meg kell várni, hogy a buborékok eltűnjenek. Ezt követően neki lehet kezdeni a sütésnek / pirításnak.

A legideálisabb tulajdonságokkal az átszűrt, tisztított vaj rendelkezik. Nem tartalmaz vizet, sem fehérjét, alkalmas kis lángon való használatra és magas, 190 °C – 210 °C-on történő hevítésre is. Különleges ízt ad az ételeknek.

Az hétköznapi növényi olaj, pl. a repce-, napraforgó-, vagy más kevert növényi olaj nagyon jól bírja a magas hőmérsékletet, tehát akár a 190 °C – 220 °C-on történő hevítést is. Alkalmas az élelmiszerek többségének pirítására vagy bő olajban történő kirántására, elsősorban húsokhoz ideális. Használatánál ügyeljen arra, hogy ne feleslegesen ne legyen túlhevítve. Amennyiben az olaj füstölni kezd, túlságosan magas hőfokra hevítette.

A hidrogénezett növényi zsiradékok szintén nagyon jól bírják a magas, 190 °C – 220 °C-os hőfokokat. Általában ezeket tömbökben árulják, könnyen porciózhatók. Tökéletes az édes tészták (palacsinta) és panírozott élelmiszerek (rántott hús) sütéséhez, az aranybarna végeredmény talán ennél a zsiradéknál a legideálisabb.

KÓD: WM0589674291

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése