ZONE

DRY ART konyharuha, squares purple

  • 2 799 Ft
  • raktáron 5 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ZO371077
Márka: ZONE
Sorozat: ZONE DRY ART
Dizájner: Lasse Sortkjær
Szín / méretek: lila, hosszúság 70 cm, szélesség 50 cm
Anyag: 100% pamut
mosógépben mosható

Termékleírás

Dizájnos DRY ART konyharuha, mely 100%-os, Indiából importált pamutból készül. Mintázata hydrografikával (VTN), azaz víz transzfer nyomás technikával készül, tehát sokszori mosás után sem halványul vagy kopik. A DRY ART kollekciót a híres dizájner, Lasse Sortkjærtervezte. A kollekció termékeit a természetben fellelhető legegyszerűbb és legtisztább vonalak inspirálták – levelek, fénysugarak, drótkerítések, stb.

  • kiváló minőségű, indiai pamut
  • dizájnos és modern
  • hydrografikával felvitt minta
  • max. 60°C-on mosható

A neves, dán alapítású ZONE márka visszatért, és jobb formában van, mint valaha! Különleges, egyedi, első pillantásra is felismerhető vonásai az utóbbi 12 hónapban teljes átalakuláson mentek keresztül. A legapróbb részletekig átgondolt, és gondosan kidolgozott dizájnja teljes összhangban van napjaink vásárlóinak igényeivel és elvárásaival. Termékeik, amelyeket egytől-egyig fiatal, tehetséges tervezők készítenek, máris egy sor elismerést vívtak ki maguknak, mind hazai, mind nemzetközi téren. Elnyerték többek között a párizsi Maison & Objet -díjat, a Designland Nemzetközi Vásár Formland News Audience Award – díját, és nem utolsó sorban a Red Dot Award, a legnagyobb dizájnverseny fődíját is. A márka ambíciózus dizájnerjei nem félnek a megmérettetéstől, és jogosan elégedettek magukkal. Minden termékük időtálló, kiváló alapanyagukkal, színükkel és formájukkal a világ dizájn-élvonalában szereztek maguknak helyet. Termékeik nemcsak látványnak tökéletesek, de praktikusak, sokoldalúan és egyszerűen használhatók. A ZONE termékeire igaz a mondás: a kevesebb, több. Élhetőbb, tágasabb, modernebb háztartás – ez a ZONE!

GYARTÓ KÓDJA: 371077

A márkáról ZONE

ZONE

A dán ZONE márka termékein a skandináv minimalista jegyek olyan erősen érzőnek, hogy azonnal felismerhetők, még a széles választék ellenére is. A márka célja a folyamatos innováció, a családi konvenciók kihívása és a kíváncsiság megteremtése.