Tipp Tipp
-25 %

Blomus

DIOLA emeletes sütemény kínáló, fényes rozsdamentes acél

2 részre bontható

  • 58 299 Ft 43 724 Ft
  • raktáron 3 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: BM63669
Márka: Blomus
Dizájner: Franz Mauer
Szín / méretek: Ø 31 cm, magasság 33 cm
Anyag: diófa
polírozott
rozsdamentes nemesacél

Termékleírás

A két részre bontható, rafinált formatervezésű DIOLA süteménykínálót az osztrák származású F. Maurer dizájner tervezte. Formatervezése nagyon átgondolt, elsőre talán fel sem tűnik mennyire. Kivitelezését és végső formáját az ipari anyagok és azok megmunkálása ihlette. A süteménykínáló két külön részre bontható. Ily módon két darab, fa nyelű fémtálkát nyerünk, melyek akár gyümölcstálként is használhatók. Felületük gyönyörűen csillog és tükröződik, a bennük kínált finomságok kitűnnek. Ez az igazán különleges és elegáns sütemény kínáló szemet gyönyörködtető, kár lenne eldugni a szekrénybe, ezért használja akár gyümölcsös tálként is, így 100%-osan ki tudja használni.
  • Fényes rozsdamentes acélból és diófából.
  • Szétszedhető két külön tálkára.
  • Méretek: átmérő 31 cm, magasság 33 cm.
  • Mosogatógépben nem tisztítható.

A német Blomus társaság luxustermékei a mindennapokat szolgálják. Formatervezésük egyáltalán nem öncélú, kialakításukban a funkcionalitás, a forma és a letisztult vonalvezetés tökéletes harmóniát alkot a felhasznált alapanyagokkal.

GYARTÓ KÓDJA: 63669

A márkáról Blomus

Blomus

A német Blomus márka története 1921-be nyúlik vissza. 2009-től a cég rozsdamentes acélból készült, minimalista dizájnú termékek gyársárára fekteti a hangsúlyt.