deBuyer vas palacsintasütő serpenyő, 22 cm

Kód: DB530322
Márka: de Buyer
9 040 Ft
Raktáron (>5 db)

A De Buyer gyártó palacsintasütőjének átmérője 22 cm, alacsony széle. A serpenyő kiváló minőségű vas anyagból készül, amely tartós, erős és korróziómentes. Az ergonomikus formájú fogantyú kényelmes és biztonságos fogást biztosít.

Részletes információ

Termék részletes leírása

LEÍRÁS

A De Buyer francia gyártó palacsintasütőjének átmérője 22 cm, ergonomikus alakú fogantyúval, úgynevezett "francia görbülettel" a biztonságos és kényelmes kezelés érdekében. A palacsintasütő kiválóan alkalmas hagyományos ropogós és egyben bolyhos palacsinták elkészítésére. A serpenyő alacsony széle lehetővé teszi a palacsinta könnyű forgatását és kényelmes tálalását. A serpenyőt minden típusú tűzhelyhez használhatja, beleértve a népszerű indukciót is, de enyhe hőmérsékleten.

Ez a palacsintasütő minőségi vasból készül, amely jól vezeti a hőt, ezért a palacsinták elkészítése gyors, egyszerű és gazdaságos. A serpenyő fekete-kék árnyalattal rendelkezik, amelyet a vas oxidációjának nevezett felületkezelés okoz, amely megvédi az edényt a korróziótól. A DeBuyer palacsintasütő kiváló hővezető képességgel rendelkezik, robosztus és nagyon hosszú élettartammú. A serpenyőt nem lehet mosogatógépben mosni, és a serpenyő különleges gondoskodást igényel, hogy megőrizze egyedi tulajdonságait. Az edényt csak az égő / főzőlapon használja, a serpenyő aljának átmérőjének megfelelően. Az első használat előtt olvassa el az ebben a leírásban szereplő utasításokat és gyakorlati tanácsokat, ahol megtanulhatja, hogyan kell megfelelően gondoskodni a serpenyőről.

SPECIFIKÁCIÓ

Átmérő: 22 cm

Alsó átmérő: 18 cm

Magasság: 1,7 cm

Hossz: 41,8 cm (beleértve a fogantyút is)

Falvastagsás: 2 mm

Súly: 0,8 kg

Alapanyag: vas

Szín: kékes-fekete

Jótállás: 2 év

Gyártó: Franciaország

ELŐNYÖK ÉS HÁTRÁNYOK

plus

A palacsintasütő minőségi vasból készült, amely tökéletesen vezeti a hőt.

A serpenyő felülete oxidálódott, ami megakadályozza a korróziót

A palacsinta elkészítése nagyon egyszerű ezzel a serpenyővel.

A serpenyő ergonomikus alakú fogantyúval rendelkezik a biztonságos és kényelmes fogás érdekében

minus

A palacsintasütő aránylag nehéz, de ezt kiegyensúlyozza a felhasznált anyag minősége.

A serpenyő különös gondosságot igényel kiváló tulajdonságainak fenntartása érdekében.

PRAKTIKUS TANÁCSOK

Tűzhelyekhez alkalmas: gáz, elektromos, kerámia főzőlap és indukciós de csak alacsony hőfokon

Sütőhöz alkalmas: NEM

Mosogatógépben mosható: NEM

Elektromos kályhák esetén javasoljuk a hőmérsékletválasztót magasabb szintre állítását, miután elérte a kívánt hőmérsékletet újonnan lecsökkenteni, hogy csak a kiválasztott hőmérsékletet tartsa fenn. A serpenyő aljának átmérőjének meg kell egyeznie a főzőlap átmérőjével.

Gáztűzhelyek esetében a megfelelő méretű gázrózsán jó használni, amely valamivel kisebb lehet mint a serpenyő aljának átmérője, körülbelül 2 cm-rel, vagy lángszórót ajánlott használni.

A serpenyő átmérőjének és a főzőlap átmérőjének megfelelő megválasztása többek között energetikai okokból (energiatakarékosság) is előnyös. A rengeteg tűzhely végett ez csak tanács, nem pedig pontos útmutató.

TISZTÍTÁS ÉS TÁROLÁS

Mossa meg az edényt szivaccsal meleg vízben. Ne hagyja a serpenyőt ázni. Ha az étel a serpenyőhöz tapad, használjon szivacsot. Ne használjon mosószert. Ne tegye a mosogatógépbe. Az oxidáció megelőzése érdekében mindig használjon egy kevés étolajat és szárítsa meg.

TÁROLÁS

Ne használjon mosogatószert, és ne tegye a mosogatógépbe. Minden hőforráshoz alkalmas, beleértve az indukciót is 

 

HASZNÁLAT

Kis mennyiségű zsírral melegítse át.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Palacsintasütők
Jótállás: 2 év
Súly: 0.8 kg
Anyag: Vas
Méret: 22 cm
Tulajdonságok: Indukcióra alkalmas
Terméktípus: Palacsinta serpenyő
Margin: E
K překladu: CZ AUTO

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki:
A de Buyer társaságot közel 190 évvel ezelőtt alapították a franciaországi Faymont-Val d’Ajol-ban. A mai napig büszke gyökereire, a francia formatervezés hagyományainak és minőségének megőrzésére. Az edények gyártása jelentős részben kézzel történik, és több évtizedes tapasztalat áll mögötte. 109140