A terméket már nem értékesítjük

Concento edénykészlet lábassal, 4 darabos, fényes rozsdamentes acél

rozsdamentes acél fedőkkel

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Concento 4 darabos edénykészlet a következőket tartalmazza:

 • Lábas rozsdamentes acél fedővel, Ø 20 cm, térfogat 3,3 liter, termékkód: WM1726206040
 • Fazék rozsdamentes acél fedővel, Ø 16 cm, térfogat 2,0 liter, termékkód: WM1727166040
 • Fazék rozsdamentes acél fedővel, Ø 20 cm, térfogat 4,0 liter, termékkód: WM1727206040
 • Fazék rozsdamentes acél fedővel, Ø 24 cm, térfogat 6,8 liter, termékkód: WM1727246040

A Concento sorozatú edényekről röviden:

 • Kiváló minőségű fazekak lekerekített, mediterrán dizájnnal
 • Fényezett Cromargan® 18/10 rozsdamentes nemesacélból
 • Minden tűzhely típushoz alkalmas univerzális TransTherm® alj, beleértve az indukciós főzőlapot is
 • Nehéz, szorosan illeszkedő rozsdamentes fedő páraelvezető nyílással
 • Ötletes szélesített fazékperem segíti a kényelmes, kiömlés nélküli kiöntést
 • Üreges, hőálló fülek / nyél elegáns kivitelben
 • Belső mérőskála
 • 220 °C hőmérsékletig sütőben is használható
 • Higiénikus, könnyen tisztítható
 • Mosogatógépben mosható

A fényezett Cromargan® 18/10 rozsdamentes acélból készült Concento fazekak már első pillantása lebilincselőek. A mediterrán hangulatú harmonikusan lekerekített formák, az esztétikus dizájn és a gyártásukhoz használt minőségi anyagok örömmé teszik a főzést. A Concento fazekak a Made in Germany minőségnek megfelelő rendkívül funkcionális edényekkel szemben támasztott valamennyi követelménynek megfelelnek.

A Concento rozsdamentes edények előnye az univerzális TransTherm® alj alkalmazása , amely az indukciós főzőlapot is ideértve, valamennyi tűzhely típuson használható. Az alj gyorsan elnyeli a hőt, majd egyenletesen közvetíti tovább az ételhez. Így a fazekak főzéshez, pároláshoz, zsiradékban való sütéshez, előkezeléshez vagy gőzöléshez rendkívül alkalmasak. Használhatók továbbá melegítésre és akár 220 °C hőmérsékletig sütőben való pirításra is.

A beépített páraelvezető nyílással rendelkező nehéz rozsdamentes fedő szorosan illeszkedik a fazékra. Nélkülözhetetlen tartozék. A hermetikusan zárt, elegáns kivitelű fülek, melyek nem forrósodnak át, a középen kiemelkedő fedőfogantyúval teszik egységes egésszé az egyedülálló dizájnt.

A Concento edények tartalmuk egyszerű és kontrollálható kiöntését segítő széles íves peremmel vannak ellátva. Így a fazék külső falán nincsenek véletlen csöpögés vagy lefolyás nyomok. A belső mérőskála könnyebbé teszi az optimális folyadékmennyiség kimérését. Használat után a fazekak egyszerűenmosogatógépben moshatók.

Az alkalmazott anyagról

A WMF fazékkínálata többségénél Cromargan® néven regisztrált 18/10 rozsdamentes nemesacélt használ a gyártáshoz. A megnevezésben „Crom“ a krómot jelenti, míg a név másik fele, az „argan“ a latin argentum, azaz ezüst szóból származik. Az anyag elnevezése így találóan mutat rá a fazekak extra fényes megjelenésére, melyet a nikkel viszonylag magas százaléka okoz.

A kiváló minőségű Cromargan® rozsdamentes acél az acél nemesítésével jött létre. 72 % acélt, 18 % krómot és 10 % nikkelt tartalmaz. Ez egy tartós, nem rozsdásodó, étkezési savakkal szemben ellenálló anyag. A Cromargan® gyönyörűen fényes és ugyanakkor könnyen tisztítható.

A német WMF cégcsoport a minőségi konyhai felszerelések immár hagyományos gyártója. Több mint 160 éves fennállása alatt szerzett tapasztalata a termékválasztékában is megjelenik, és neves dizájnereivel karöltve praktikus és örök dizájnú termékeket alkot. Ugyanez igaz a Daniele dalla Pellegrina dizájnműhelyéből származó Concento sorozatú fazekakra is.

KÓD: WM1726046040

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése