PRELOZIT

Červený robot

Minden a piros árnyalataiban az otthon szívének

A konyha az otthon szíve. A család és a legközelebbi barátok helye, ahol szeretettel fűszerezett emlékek születnek. Nem véletlen, hogy a piros a konyhai készülékek és kiegészítők kedvenc színe. Megvan az az adottsága, hogy megvilágítson egy helyet, és fokozza az otthon melegségét. Széles választékból választhat. A mély bíbor, rubin és bordó színtől a chili és skarlát tüzes árnyalataiig. A piros szín a KitchenAid egyik ikonikus márkajegye. Az ételfeldolgozók, vízforralók és kenyérpirítók már évek óta az otthonok díszei.

Červené doplňky v moderní kuchyni

Modern belső tér vörös kiemeléssel

A modern minimalista konyhák fehér, fekete vagy szürke színű, piros kiegészítők közvetlenül ragyognak át. Remekül használhatóak betonlapáttal, és nem kell aggódnia amiatt, hogy a retro készülékdizájnt éles élekkel és szinte ipari konyhai koncepcióval kombinálja.

Červené doplňky v dřevěné kuchyni

Fa és piros

Másrészt a piros kiegészítők modern fordulatot adnak egy rusztikus konyhának, és feldobják a teljesen fából készült belső teret. Ha faháztulajdonos vagy, és a fa dominál a konyhádban, ne féljen a piros színtől.

Červený hmoždíř

Ne rejtse el a feltűnő tartozékokat

Nem véletlen, hogy a francia konyhákban gyakran látni nyitott polcokat és kampókon lógó edényeket. A rézedények és a robusztus kerámiák olyan mindennapi ékszerek, amelyek a francia családokban generációkon keresztül öröklődtek. Igazi szégyen lenne egy gyönyörű tortaformát vagy mozsarat a szekrényben elrejteni. Ezeket a darabokat azért vásárolják, hogy lássák őket, és ne csak főzés közben okozzanak örömet.

 

Červená svíčka

Gyújtsd meg a lángot

A világítás az otthon varázsa, különösen a hideg és szitáló téli napokon. A gyertyafénynek utánozhatatlan hangulata van, és egy szép gyertya nappal is díszíti a belső teret. A Woodwick gyertyák kanóccal is rendelkeznek, amely égés közben megreped. A kandalló illúziója így szinte tökéletes.

Sklenice na červené víno

Romantikus este

Nem rajong a pirosért? Nyisson ki egy üveg vöröset! És maximálisan élvezzen ki egy fonom üveg bort. A dekantálás nem időpocsékolás. A dekantáló szellőztetheti a bort, és kinyithatja az aromák és ízek teljes skáláját. Válogathat a praktikus, funkcionális darabok és az üvegműves mesterek által készített művészi alkotások között. És ne feledkezzen meg a megfelelő poharakról sem a tökéletes estéhez.