Kód: RV650644
Márka: REVOL
Sorozat: REVOL Color Lab
Dizájner: Revol
Szín / méretek: halványszürke, Ø 25 cm; magasság 2,5 cm
Anyag: használható fagyasztóban
használható mikrohullámú sütőben
Revol porcelán
sütőben 300 °C-ig használható
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A színes Color Lab lapostányéron gyönyörűen és étvágygerjesztően mutatnak az ételek. Sütőben és mikrohullámú sütőben is használható, ráadásul tisztítható mosogatógépben is. Sajátos jellegzetessége és modernitásának titka, hogy felülete csak egy bizonyos részen mázas, csak úgy, mint a Color Lab sorozat összes termékének. A különböző színeket kombinálva gyerekjáték lesz a stílusos asztalterítés és a játékos vendéglátás, sőt még étvágygerjesztő is!

A Color Lab sorozat jellemzői:

  • Kézzel gyártott és kézzel mázolt porcelán.
  • A gyártáshoz a REVOL saját készítésű mázat használ.
  • Strapabíró gasztro-porcelánból készül, sütőben és mikrohullámú sütőben is használható, tisztítható mosogatógépben.
  • Helytakarékos kialakítás, az egyes termékek egymásba rakhatók.
  • Vidám színvariácók.
  • Franciaországban gyártják.

A Color Lab sorozat vidám színű termékeivel rendkívül üde, játékos hangulatú reggelit, vagy akár egy igazán stílusos koktélpartit is rendezhet! Ezek atermékek kézzel gyártott, egyedi darabok, melyeket sokéves, 1768-tól gyűjtött szakértelem alapján gyártanak. A Color Lab sorozat a REVOL gyár szívében, a színkeverő laboratóriumban jött létre. A festés során felvitt pigmentek az égetéskor nyerik el végső árnyalatukat, melynek köszönhetően a Color Lab termékek gyönyörű, egyedi színárnyalatokban pompáznak.

GYARTÓ KÓDJA: 650644

A márkáról REVOL

REVOL

A Revol egy hagyományos családi vállalkozás, 1768-ban alapították a franciaországbeli Ponsas városában. Ez a porcelángyártó cég a főzésre és tálalásra szánt edények és tartozékai széles skáláját kínálja. Talán a legismertebb termékük az összetéveszhetetlen "gyűrött" poharak különféle dekorációkkal és méretekben.