Kód: RV648910
Márka: REVOL
Sorozat: REVOL Color Lab
Dizájner: Revol
Szín / méretek: halványszürke; Ø 6,5 cm; magasság 6 cm; 0,08 liter
Anyag: használható fagyasztóban
használható mikrohullámú sütőben
Revol porcelán
sütőben 300 °C-ig használható
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A Color Lab sorozat színes poharai bármire használhatók: teához, kávéhoz, sőt, akár sütni is lehet bennük! Minden egyes REVOL termék kézzel gyártott, egyedi darab, melyet sokéves, 1768-tól gyűjtött szakértelem alapján gyártanak. Ezt a különleges sorozatot a REVOL gyár szívében, a színkeverő laboratóriumban alkották. A festés során felvitt pigmentek az égetés alatt nyerik el végső árnyalatukat, melynek köszönhetően a Color Lab termékek autentikus, fényes színekben pompáznak. A poharak sajátos jellegzetessége, hogy csak felületük ¾-e van zománcozva. Különféle színváltozatban és méretben kaphatók, használhatók sütőben és mikrohullámú sütőben is, valamint tisztíthatók mosogatógépben. A Color Lab termékek sokrétűen alkalmazhatók: villásreggeli találásánál, koktélparti rendezésénél, stb. és tetszés szerint kombinálhatók.

A Color Lab sorozat jellemzői:

  • Kézzel gyártott és zománcozott francia termék, melyhez a REVOL saját készítésű zománcot használ.
  • Sütőben és mikrohullámú sütőben is használható – ideális édes pohárkrémek, felfújtak és zselék készítéséhez.
  • Strapabírók, szilárd gasztroporcelánból készülnek és mosogatógépben is tisztíthatók.
  • A poharak, a kistányérok és a tálcák tetszés szerint kombinálhatók. Ideálisak a délutáni tea és sütemény felszolgálásához.

GYARTÓ KÓDJA: 648910

A márkáról REVOL

REVOL

A Revol egy hagyományos családi vállalkozás, 1768-ban alapították a franciaországbeli Ponsas városában. Ez a porcelángyártó cég a főzésre és tálalásra szánt edények és tartozékai széles skáláját kínálja. Talán a legismertebb termékük az összetéveszhetetlen "gyűrött" poharak különféle dekorációkkal és méretekben.