Stelton

Collar Moka Pot, Nordic

modern kivitelezés

  • 30 921 Ft
  • raktáron 4 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: SN420
Márka: Stelton
Sorozat: Stelton Collar
Dizájner: Daniel Debiasi and Federico Sandri
Szín / méretek: fekete; Ø 11 cm; magasság 17 cm; 0,25 liter
Anyag: indukcióra nem alkalmas
teflonbevonatos rozsdamentes acél
tölgyfa

Termékleírás

Az utóbbi időben rengeteg márkával és számtalan új termékkel bővült a kínálatunk. Jelenleg is töretlenül a termékleírásokon dolgozunk, melyek remélhetőleg hamarosan elérhetőek lesznek weboldalunkon. Az ügyfeleinkkel való törődés nálunk kiemelt fontosságot élvez, ezért, ha bármilyen kérdése merülne fel a termékkel kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal! Telefonos ügyfélszolgálatunk a következő telefonszámon érhető el: +36 1 44 53 957.Türelmét és megértését előre is köszönjük!

A Stelton dizájn-filozófiája közel 50 éve diktálja a belsőépítészeti trendeket.Minimalista és innovatív termékeivel valóságos rajongótábort gyűjtött ez idő alatt maga köré. Ma már kijelenthetjük, hogy Niels Stellan Høm és Carton Madelaire – a Stelton alapítói – az egyszerű, stílusos, skandináv dizájn hagyományait tükröző termékkoncepcióval beírták magukat az iparművészet történelmébe. A Stelton dizájnerei sajátos perspektívával szemlélik a világot, nevezhetjük ezt egyfajta tudatállapotnak is: „Stelton state of mind“ avagy a megújuló, innovatív, egyszerű és minőségi dizájnba vetet hit.

GYARTÓ KÓDJA: 420

A márkáról Stelton

Stelton

Az ikonikus, dán Stelton márka termékei minimalista dizájnnal készülnek, tipikus skandináv minimalizmussal. A márka 1960-as indulásától fogva nemzetközi sikereket ért el. Jelenleg dizájn edényeit és konyhai felszereléseit több mint 50 országban értékesítik.