WMF

Coffee Time Latte Macchiato pohár szett, 4 db

egymásba helyezhető

 • 7 823 Ft
 • raktáron 2 db
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0948652040
Márka: WMF
Sorozat: WMF Coffee Time
Dizájner: Jan Christian Delfs
Szín / méretek: magasság 14 cm, V cca 280 ml
Anyag: tisztítható mosogatógépben
WMF üveg

Termékleírás

4 db Latte Macchiato üvegpohár méhrács mintázattal.

A méhrács mintával diszített Coffee Time Latte Macchiato pohár szett a WMF társaságtól szépen kibővíti a sorozat további termékeit. A frissen készült kávé kedvelői nagyra fogják becsülni, hogy kedvenc italuk nem csak ízben tökéletes, hanem felszolgáláskor is esztétikus.

Az olasz latte macchiato, magyarul ”foltos tej”, egy napjainkban nagy népszerűségnek örvendő meleg kávés ital megnevezése. A WMF társaság Latte Macchiato Coffee Time poharában a forró tej, espresso és tejhab egyedülálló látványt nyújt.

Latte macchiatohoz a kávkészítés szakertői magas fehérjetartalommal rendelkező teljes tej használatát ajánlják. Fontos az is, hogy a tej habosításkor a megfelelő hőmérsékletet érje el, ami felhabosítás után nem lehet több, mint 60 – 70 °C. Ha forró párában rozsdamentes acélból készült edényben habosítjuk a tejet, akkor ezt a hőmérsékletet akkor éri el, amikor már az edény tapintásra forró.

A finom kávé fogyasztása a Coffee Time kávéspoharaiból még jobban kiélvezhető. A kávékészítés folyamatának a betetőzése a felszolgálás. A kávé az egyedi Coffee Time kávéspoharakban felszolgálva összehangban lesz a Light Brew vagy French Press kávéfőzőkkel. A kávéspoharak alja vastag, ezért fogásuk biztonságos.

Az előállításához felhasznált minőségi üvegnek köszönhetően a poharak alkalmasak hideg- és melegitalokhoz egyaránt. Ízlésesen szolgálhat fel bennük friss kávét, forralt bort, puncsot, ugyanakkor jegesteát és vizet is. Nem csak szépek a szemnek, de a használatuk is kényelmes és kellemes.

 • Magas, karcsú formájának és nagyobb űrtartalmának köszönhetően ideális Latte Macchiato készítésére.
 • A pohár alja vastag, hogy forró itallal megtöltve fogása biztonságos legyen.
 • A méhrács mintázat egyedi, tapintásra pedig kellemes.
 • Hőálló üvegből készült.
 • Letisztult formái a hagyományos és modern stílusú terítékkel is jól mutatnak.
 • A Coffee Time sorozat termékeit kiválóan kiegészíti.
 • German Design Award díjat nyert.
 • A csomagolás 4 darab poharat tartalmaz.
 • A poharak egymásba helyezhetők.
 • Tisztítható mosogatógépben.

Fedezze fel a frissen készült kávéban rejlő finom illatokat és egyedi ízeket a Coffee Time sorozattal!

Ez az üvegből gyártott, duplafalú latte macchiato üvegpohár a finom kávé és a stílusos dizájn kedvelőinek van szánva. A Coffee Time sorozat modern, kézenfekvő formavilágát a német Jan Christian Delfs dizájner tervezte. A Coffee Time sorozat termékei közt mindent megtalál, amire a kávé főzése és felszolgálása alatt szüksége lehet.

GYARTÓ KÓDJA: 09.4865.2040

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.