WMF

Coffee Time latte macchiato duplafalú üvegpoharak, 2 db

meleg és hideg italokhoz

  • 9 782 Ft
  • megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0932482000
Márka: WMF
Sorozat: WMF Coffee Time
Dizájner: Jan Christian Delfs
Szín / méretek: Ø 8 cm, magasság 13 cm, 270 ml
Anyag: bórszilikát üveg
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A német WMF társaság által gyártott Coffee Time latte macchiato üvegpoharak hőálló boroszilikát üvegből készülnek, térfogatuk kb. 270 ml. A duplafalú kialakításnak köszönhetően nagyon jól izolálnak, kívülről nem égetnek.

Mivel kiváló minőségű az üveg amiből gyártják ezeket a poharakat, ezért egyaránt használhatóak hideg és forró italokhoz is. Latte macchiato kávét, forralt bort, puncsot, üdítőt, ásványvizet és jegesteát is stílusosan fel tud bennük szolgálni. Nem csak szépek a szemnek, de a használatuk is kényelmes és kellemes. .

A Coffee Time latte macchiato duplafalú üvegpohárról röviden:

  • Forró és hideg italokhoz egyaránt használható.
  • Hőálló boroszilikát üvegből készül.
  • Méretei: magassága 13 cm, térfogata 270 ml.
  • Tisztítható mosogatógépben.
  • A csomag két darab poharat tartalmaz.

Ez az üvegből gyártott, duplafalú latte macchiato üvegpohár a finom kávé és a stílusos dizájn kedvelőinek van szánva. A Coffee Time sorozat modern, kézenfekvő formavilágát a német Jan Christian Delfs dizájner tervezte. A Coffee Time sorozat termékei közt mindent megtalál, amire a kávé főzése és felszolgálása alatt szüksége lehet.

GYARTÓ KÓDJA: 09.3248.2000

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.