Kód: JS60104
Márka: Joseph Joseph
Sorozat: Joseph Joseph Chop2Pot™
Dizájner: Mark Sanders
Szín / méretek: tengerkék; 31,8 x 17 x 1,5 cm
Anyag: BPA mentes műanyag
polipropilén
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan lehetne a vágódeszkát helytakarékosa tárolni?

Megoldás: Chop2Pot összecsukható vágódeszka

Az alapanyagok felaprítása után általában le kell takarítanunk a vágódeszkát, és az ételkockákat tálakba, serpenyőkbe, tányérokba illetve fazekakba szórjuk. Képzelje el, hogy a Chop2Pot vágódeszkát egy kézzel, könnyedén félbehajthatja, és így az apró ételkockákat egyszerűen, pontosan és tisztán átöntheti a kívánt edénybe. A lekerekített, vékonyított deszkaperem jó fogást biztosít. A műanyag vágódeszkák hasonlóan jól óvják a késeik pengéjét, mint a fából gyártott deszkák. A fa vágódeszkákkal szemben azonban a műanyag vágódeszkák ellenállóbbak és könnyebben tisztíthatóak.

  • Összecsukható, műanyag vágódeszka.
  • Egy kézzel, könnyedén mozgatható – elég csak megnyomni a fogantyú szélét.
  • Sokrétűen használható.
  • Könnyen lekotorható róla az összeaprított étel.
  • Kényelmes, csúszásgátló felülettel ellátott fogantyú.
  • 3 féle méretben és színben kapható.
  • Mosogatógépben tisztítható.

Egy jó tipp: ajánlatos több vágódeszkát is tartani a konyhában! A profi szakácsok is így csinálják, hiszen ez a tökéletes higiénia alapfeltétele. Az az ideális, ha külön vágódeszkát használunk a húsok, a zöldség, a főtt ételek, illetve a péksütemény szeletelésére.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

GYARTÓ KÓDJA: 60104

A márkáról Joseph Joseph

Joseph Joseph

Richard és Anthony Joseph testvérek úgy döntöttek, hogy a formatervezési tanulmányaikból merített tapasztalataikat a saját vállalkozásukba fektetik. 2003 óta a Joseph®Joseph márka ügyfelei több mint 100 országban várják az intelligens innovációkat.