A terméket már nem értékesítjük

Chef’s Edition PC spékelő kés/univerzális kés

Performance Cut, fa ajándékdobozban

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Chef’s Edition spékelőkés/univerzális kés kicsi, könnyű, sima élű és sokoldalúan használható. Formájának köszönhetően ideális spékeléshez és húsokkal való munkához. Hámozáshoz, szeleteléshez, illetve gyümölcs- és zöldségfaragáshoz is használható.

A Chef’s Edition sorozat késeiről:

 • Rendkívüli funkcionalitás és dinamikus dizájn.
 • Kiváló minőségű, speciális késacélból készülnek.
 • Egyetlen darab acélból vannak kovácsolva.
 • Performance Cut technológiával gyártott élük van, mely kifogástalan minőségű és rendkívül ellenálló.
 • A kések keménysége a Rockwell-skála szerint kb. 55 - 57 HRC.
 • A kézvédőnek (ujjvédőnek) ívelt a kialakítása, hogy a kések fogása kényelmesebb, pontosabb és biztonságosabb legyen.
 • A kézvédő és a kés nyele között rendkívül sima az átmenet.
 • A kések nyele matt rozsdamentes Cromargan® acélból készül és szinte tönkretehetetlen.
 • A kések éle a gyártást követően lézeres ellenőrzésen esik át.
 • Kézzel történő mosogatást ajánljuk.
 • A Chef’s Edition sorozat késeihez mutatós, fából készül ajándékdoboz is jár.

A Chef’s Edition kések speciálisan kovácsolt késacélból készülnek, elsősorban olyan eltökélt szakácsoknak, akik a legmagasabb minőséget, a kifogástalan teljesítményt és a látványos dizájnt részesítik előnyben. Made in Germany. A késeket a hagyományos kovácsolási technikák és a legmodernebb Performance Cut technológia összevonásával gyártják. Ennek köszönhető, hogy a kések rendkívül élesek, ellenállnak a sérüléseknek és a töréseknek, valamint élességüket elképesztően sokáig megtartják. Élettartamuk ráadásul kétszer hosszabb, mint amennyit a normák megszabnak.

A WMF dizájn stúdiójának tervezői semmit sem hagytak a véletlenre. A kések a mesterszakácsok igényei és mindennapos használati rutinjai alapján lettek megtervezve, hogy a lehető legkényelmesebb legyen a fogásuk. A kések nyele matt rozsdamentes Cromargan® acélból (18/10) készül, formája dinamikus és felettébb mutatós. A Chef’s Edition kések egyszerre hatnak fiatalosan, klasszikusan és fényűzően.

A felhasznált alapanyagokról és a gyártási technológiáról

A kések gyártásához speciális, kiváló minőségű késacélt használnak, amely finomszemcsés, kemény és kevésbé hajlamos korrózióra. A sík csiszolásnak köszönhetően rendkívül jól ellenállnak a sérüléseknek és a töréseknek, valamint nagyon sokáig megtartják élességüket. A késacél kiváló tulajdonságai a kovácsolás által vannak megerősítve, amely az acélt homogenizálja és strukturálisan tömöríti.

A speciális Performance Cut technológia egyesíti a klasszikus késkovácsolás és a modern technológiai eljárások előnyeit. A végeredmény a lehető legjobb minőségű késél. A kések tökéletes pontosságú élének titka a konstans szögben való csiszolásban rejlik. A sík csiszolásnak köszönhető a kések rendkívüli élessége.

A kézvédő (ujjvédő) a penge része, biztosítja a súly pontos eloszlását és a kés pontos koordinációját. A kézvédő egyenletesen és szabályosan megy át a nyélbe, így a kés tartása és használata nagyon kényelmes.

Az ergonomikus késnyél kiváló minőségű rozsdamentes Cromargan® acélból készül, amely 72 %-ban acélból, 18 %-ban krómból és 10 %-ban nikkelből tevődik össze. Ez az alapanyag tartós, nem rozsdásodik és ellenáll az étkezési savaknak. A Cromargan® acél gyönyörűen csillog és könnyű karbantartani.

A WMF kések karbantartása

A Chef’s Edition kések nem tisztíthatóak mosogatógépben. Az ilyen kiváló minőségű késeket kíméletes módon, kizárólag folyó csapvíz alatt, kézzel szabad csak tisztítani.

A WMF kések élezése

Minden kés idővel élezésre szorul, de a legideálisabb az, ha egy kés minden használat után meg van fenve fenőacéllal. A Chef’s Edition sorozat késeihez a WMF késélezőit és fenőacéljait ajánljuk (a fenési szög 13°-os kell, hogy legyen).

KÓD: WM1882056032

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése