Eva Solo

Charcoal multifunkciós grill, Ø 59 cm, masszív rozsdamentes acél

faszénre működik, a csomag lapos fedőt is tartalmaz

  • 448 836 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ES571056
Márka: Eva Solo
Sorozat: Eva Solo Grills
Dizájner: Tools Design
Szín / méretek: Ø 59 cm, magasság 80 cm
Anyag: matt
rozsdamentes nemesacél

Termékleírás

Napjainkban egyre nagyobb az igény a minőségi lakberendezésre, és ez kiterjed a külterek dizájnberendezéseire is. Ennek az igénynek eleget téve az Eva Solo teraszra, illetve kertbe helyezhető dizájn termékek sorozatát kínálja. Az egyik ilyen a multifunkciós Charcoal grill. Használható mint:

  • faszenes grill.
  • Asztal a teraszra, vagy kertbe.
  • Nyílt tűzhely.

Ahogyan a következő Eva Solo termékeknél is, itt is egyszerű és magas funkcionalitású design volt alkalmazva, amely túl tesz az elvárásokon. Kívül - belül masszív matt rozsdamentes acélból van gyártva. A külső oldalon egyszerű, tiszta vonalak és sima felületek díszítik.

Az alap felszerelésben rozsdamentes acél fedővel szállítjuk, amely a grillből elegáns asztalt varázsol a teraszra vagy kertbe. Csak miután levette a fedőt, megjelenik a robusztus rozsdamentes acélrács, amely elárulja a valódi használati célját. A rács alatt kihűlés után könnyen kivehető, üríthető és tisztítható nyeles tároló fogja fel a lehulló hamut.

Az Eva Solo multifunkciós Charcoal grill két különböző módon használható. Roston történőnormál grillezéshezvagya fedél használatával sütéshez. A kupola alakú fedő a sülő hús feletti levegő cirkulálásának köszönhetően lehetővé teszi az ízlése szerinti ízletes csirke vagy bárányhús készítését. A hús készítés folyamán könnyebb hőmérséklet ellenőrizést lehetővé tevő beépített hőmérővel ellátott fedő is vásárolható.

A grill kellemes meleget árasztó szabadtéri nyitott tűzhelyként is használható. Elég pár hasáb fát rátenni a parázsló szénre, elővenni egy pohár finom valamit és hallgatni a pattogó tűz hangját.

Dizájnja nemzetközi Grand Prix Baden-Württemberg díjat kapott!

Az igényeknek megfelelőenboltíves fedélis vásárolható, hogy a grillje valódi gyöngyszemmé változhasson - továbbá sütőt a sütéshez, és sok más grillezéshez vagy a grill karbantartásához szükséges eszköz.

GYARTÓ KÓDJA: 571056

A márkáról Eva Solo

Eva Solo

A dán Eva Solo társaság 1913 óta kiváló minőségű termékeket kínál rendkívül kifinomult funkcionális dizájnnal.