Eva Solo

Charcoal multifunkciós grill, Ø 49 cm, masszív rozsdamentes acél

faszénre működik, a csomag lapos fedőt is tartalmaz

  • 216 495 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: ES571055
Márka: Eva Solo
Sorozat: Eva Solo Grills
Dizájner: Tools Design
Szín / méretek: Ø 49 cm, magasság 65 cm
Anyag: matt
rozsdamentes nemesacél

Termékleírás

Napjainkban egyre nagyobb az igény a minőségi lakberendezésre, és ez kiterjed a külterek dizájnberendezéseire is. Ennek az igénynek eleget téve az Eva Solo teraszra, illetve kertbe helyezhető dizájn termékek sorozatát kínálja. Az egyik ilyen a multifunkciós Charcoalgrill. Használható mint:

  • faszenes grill.
  • Asztal a teraszra, vagy kertbe.
  • Nyílt tűzhely.

Ahogyan a következő Eva Solo termékeknél is, itt is egyszerű és magas funkcionalitású design volt alkalmazva, amely túl tesz az elvárásokon. Kívül - belül masszív matt rozsdamentes acélból van gyártva. A külső oldalon egyszerű, tiszta vonalak és sima felületek díszítik.

Az alap felszerelésben rozsdamentes acél fedővel szállítjuk, amely a grillből elegáns asztalt varázsol a teraszra vagy kertbe. Csak miután levette a fedőt, megjelenik a robusztus rozsdamentes acélrács, amely elárulja a valódi használati célját. A rács alatt kihűlés után könnyen kivehető, üríthető és tisztítható nyeles tároló fogja fel a lehulló hamut.

Az Eva Solo multifunkciós Charcoal grill a szokásos rácson való grillezéshezvagy kellemes meleget árasztó szabadtéri nyitott tűzhelykénthasználható. Elég pár hasáb fát rátenni a parázsló szénre, elővenni egy pohár finom valamit és hallgatni a pattogó tűz hangját.

A világ legjobb grilljeként megkapta a nemzetközi Grand Prix Bádensku-Württembersku dizájn díjat!

Szükség szerinti kiegészítők vásárolhatók hozzá: kiegészítő lábak a fedélhez, melyekkel az egyszerű tálalóasztallá alakítható védőhuzat , mely védi a grillt az időjárás viszontagságaitól és még sok más grillezéshez szükséges eszköz.

GYARTÓ KÓDJA: 571055

A márkáról Eva Solo

Eva Solo

A dán Eva Solo társaság 1913 óta kiváló minőségű termékeket kínál rendkívül kifinomult funkcionális dizájnnal.