A terméket már nem értékesítjük

CeraDur® tálalóserpenyő, Ø 24 cm

csiszolt belső felület

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A tapadásgátló felülettel rendelkező Durit Protect Plus serpenyő a német WMF társaságtól rozsdamentes acélból készült. A serpenyőn a sült és kirántott ételek széles skáláját örömmel fogja elkészíteni. Ideális legfőképp rizottó, különböző húsok, zöldségek, tésztafélék és krémmártások, vagy halból és tengeri herkentyűkből készült paella elkészítésekor. Mi több, süssön benne különböző finomságokat a sütőben és használja ki adottságait tálaláskor is!

Ízletesen, csábítóan és frissen a tűzhelyről egyenesen az asztalra. A finom ételeket a gyönyörű szépen megterített asztalra tálalja fel közvetlenül a serpenyőből.

Az előállításához felhasználtkiváló minőségű anyagok kombinációja mindig tökéletes végeredményt biztosít, legyen szó sütésről, kirántásról.

A hagyományos kör alak és magas serpenyő fal nagyon praktikusnak bizonyul omlett, különböző húsok, zöldségek, rizottó, tésztafélék és krémmártások, vagy tengeri herkentyűk elkészítésekor. Fasírt, tarkedli, pirított ételek - határt csak a fantáziája szab!

Széles pereme megkönnyíti a kiöntést.

A CeraDur® tapadásgátló felülettel rendelkező serpenyő extra ellenálló a magas hőmérséklettel szemben, ideális az ételek minimális zsiradékkal történő elkészítéséhez és könnyen tisztítható.

A masszív acél mag és a szabadalmaztatott TransTherm aljnak köszönhetően kiváló hővezető képességgel rendelkezik, a serpenyő egyenletesen melegszik fel és nagyszerűen megtartja a hőt, így energiát és értékes időt takaríthat meg.

A serpenyő alkalmas kirántásra, magas hőfokon történő sütésre és használható indukciós főzőlapon is.

Az ergonomikusan kialakított fülek rozsdamentes nemesacélból készültek és nem forrósodik fel használat közben, tehát kényelmes és biztonságos használatot és tálalást tesz lehetővé.

A rozsdamentes acélból készült füleknek köszönhetően a serpenyő könnyen áthelyezhető a sütőbe és mivel nem található rajta műanyag kiegészítő a zöldség szuflét befejezheti a sütőben, melyen aztán ropogós aranysárga kéreg keletkezik.

 • Cromargan® (18/10 rozsdamentes nemesacélból) készült.
 • Külső felülete strapabíró, könnyen karbantartható és szinte megsemmisíthetetlen.
 • Ellenálló a magas hőmérséklettel szemben akár 400 °C-ig.
 • Sütőben 250 °C-ig használható.
 • Szabadalmaztatott TransTherm® aljjal rendelkezik.
 • Egyenletesen melegszik fel, tökéletesen vezeti és megtartja a hőt.
 • Egyszerű és energiatakarékos használat jellemzi.
 • Az ergonomikus kialakítású fülek biztonságos használatot nyújt.
 • CeraDur® kerámia alapú tapadásgátló belső felülettel rendelkezik.
 • Kiváló a legkülönbözőbb ételek magas hőmérséklet mellett történő elkészítéséhez.
 • Ideális a könnyen odaégő ételek, mint a sült burgonya, tojás, palacsinta, halak, steak elkészítéséhez is.
 • Minden főzőfelületen használható, beleértve az indukciós főzőlapot is.
 • A tapadásgátló felületre két év garancia vonatkozik.
 • Tisztítása könnyű, kézi tisztítás ajánlott.

Tippek a különféle zsiradékok használatához:

Kerülje a hidegen sajtolt olaj használatát a tapadásgátló réteggel bevont edényeknél, mivel magasabb hőfokon kémiai összetéte instabil, komponensei reakcióba léphetnek a tapadásmentes felülettel, így negatívan folyásolhatja be az edény tapadásgátló tulajdonságait.

A vajat, ill. a margarint nem szabad 150 °C-nál magasabb hőmérsékletre hevíteni (a margarin esetében ez az érték kicsit magasabb, kb. 170 °C). A vajon történő pirítás / sütés sok háztartásban nagy közkedveltségnek örvend, a következő ételek elkészítéséhez péládul ideális: tojásos ételek, palacsinta, panírozott húsok / sajtok / zöldségek, sült halak. A vajat mindig lassú tűzön kell melegíteni, fokozatosan, amint kis buborékok jelennek meg, csökkenteni kell a hőmérsékletet és meg kell várni, hogy a buborékok eltűnjenek. Ezt követően neki lehet kezdeni a sütésnek / pirításnak.

A legideálisabb tulajdonságokkal az átszűrt, tisztított vaj rendelkezik. Nem tartalmaz vizet, sem fehérjét, alkalmas kis lángon való használatra és magas, 190 °C – 210 °C-on történő hevítésre is. Különleges ízt ad az ételeknek.

Az hétköznapi növényi olaj, pl. a repce-, napraforgó-, vagy más kevert növényi olaj nagyon jól bírja a magas hőmérsékletet, tehát akár a 190 °C – 220 °C-on történő hevítést is. Alkalmas az élelmiszerek többségének pirítására vagy bő olajban történő kirántására, elsősorban húsokhoz ideális. Használatánál ügyeljen arra, hogy ne feleslegesen ne legyen túlhevítve. Amennyiben az olaj füstölni kezd, túlságosan magas hőfokra hevítette.

A hidrogénezett növényi zsiradékok szintén nagyon jól bírják a magas, 190 °C – 220 °C-os hőfokokat. Általában ezeket tömbökben árulják, könnyen porciózhatók. Tökéletes az édes tészták (palacsinta) és panírozott élelmiszerek (rántott hús) sütéséhez, az aranybarna végeredmény talán ennél a zsiradéknál a legideálisabb.

KÓD: WM0748346021

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése