A terméket már nem értékesítjük

Can-Do™ kompakt konzervnyitó, zöld

egyszerű használat, zsebméret

Keressen minket a +36 1 50 09 419 telefonszámon vagy az e-mail címen,és segítünk.

Termékleírás

A Joseph Joseph tervezőcsapata azon dolgozik, hogy a legalapvetőbb, naponta használt konyhai eszközeinket újratervezze, és jobb, praktikusabb tulajdonságokkal lássa el. Minden termékük tervezésére kihívásként tekintenek, azzal a céllal, hogy a lehető legkreatívabban kiküszöböljek a mindennapos eszközeink negatív, ill. nem túl praktikus tulajdonságait.

Kihívás: Hogyan lehetne minimális erőkifejtéssel kinyitni a konzervdobozt?

Megoldás: Can-Do kompakt konzervnyitó

Egy konzerv felnyitása nagy bátorságot, erőt vagy igen jó konzervnyitót kíván. Mike Sanders dizájner a Can-Do konzervnyitó tervezésénél - igen előrelátó módon - azzal is számolt, hogy a konzerveket a gyengébbik nemnek vagy idős embereknek kell majd kinyitniuk, így jött létre ez a hihetetlenül egyszerű, könnyen használható és biztonságos konzervnyitó.

  • Praktikus, kompakt méret.
  • Egyszerűen használható, nagyobb erő kifejtése nélkül.
  • Mogogatógépben nem tisztítható – használat után nedves ronggyal törölgessük el.
  • Kétféle színben kínáljuk.

A Can-Do konzervnyitót elég csak ráilleszteni a konzervre, és megtekerni egyszer a fogantyúját – ezzel rászorítjuk a konzervre, majd a következő tekerésnél már le is vágtuk a konzervtetőt. Nyomjuk meg az oldalsó gombot, így könnyedén levehetjük a konzervnyitót a konzervről. Ez az újragondolt konzervnyitó hihetetlenül egyszerűen és nagyon biztonságosan működik.

A cég alapítója két testvér, Richard és Anthony Joseph, akik az egyetem elvégzése után úgy határoztak, hogy a fromatervező diplomájuk mögötti tudást saját vállalkozásukban fogják kamatoztatni. Azinnováció iránti lelkesedésüknek köszönhetően minden évben újabb és újabb termékekkel, modern, vonzó színvilágú konyhai eszköz-sorozatokkal rukkolnak elő.

Minden egyes termékük komoly fejlesztési folyamat eredményeként jön létre, maximálisra tökéletesített funkcióik, biztonságos használatuk, valamint esztétikus megjelenésük biztosítja számukra a piacvezető szerepet. Ezek a konyhai eszközök nemcsak játékos dizájnjukkal, de praktikus, intelligens kialakításukkal is szenvedélyt ébresztenek mindenkiben, tulajdonosaiknak már a használatuk első pillanatában örömöt szereznek.

A Joseph Joseph márka eladási rátáját tekintve több testhosszal vezet a fogyasztók körében a világ több, mint 100 országában, évente számos díjat nyer, és sok jelentős design-, és innovációs versenyre jelölik. Konyhai termékeik népszerűsége és piacképességének sikere lehetővé teszi a cég tervezőinek, hogy figyelmüket ne csupán a konyhai munkapultra koncentrálják, hanem el is kalandozzanak egy kicsit – konkrétan a munkapult alá - a hulladékhasznosítási és tárolási megoldások kérdéséhez. Ennek köszönhetően a fogyasztók nem csak a szép dizájnú konyhai eszközöknek, hanem a komplex, variálható, intelligensen kigondolt szelektív hulladékgyűjtőknek is örülhetnek, amelyek tökéletes összhangban állnak modern életünk elvárásaival.

A Joseph Joseph már nem csak a kiváló design és minőség garanciája, hanem egyben tálcán nyújtott lehetőség is arra, hogy eddigi életmódunkon, életminőségünkön változtatni tudjunk.

KÓD: JS20005

Teljes termékleírás megjelenítéseA teljes termékleírás elrejtése