Cabernet / Merlot kristály borospoharak, Grape

Kód: RD64040
18 910 Ft
Raktáron (3 db)

A Riedel a világ legjobb borainak ízét és aromáját kiemelő különleges borospoharak megújítója és megalkotója. Keenw it bemutatja legújabb üvegalkotását: a grape@riedel sorozatot, amely a Riedel gépi gyártású poharak fejlődésének jelenlegi csúcsát képviseli. A jól ismert Takmmeliers, Vinum, Vinum Extreme és "O" sorozat technikai fejlődésének folytatása.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Riedel olyan speciális borospoharak újítója és megalkotója, melyek kibontakoztatják a világ legjobb borainak ízét és illatát. Jelenleg a legújabb üvegkreációját mutatja be: a grape@riedel sorozatot, amely a géppel gyártott Riedel poharak fejlődésének jelenlegi csúcsát képezi. Az ismert Sommeliers, Vinum, Vinum Extreme és „O“ sorozatok műszaki fejlődésének folytatását jelenti.

A grape@riedel ötvözi az innovatív technológiát és a funkcionalitást. Az egyetlen cseppből megszakítás nélkül húzott szár a pohárnak olyan alakot ad, és egyedülálló egységet alkot vele, amit csak nehezen különböztetne meg a kézzel fújt pohártól. Az új sorozat a cseppformájával különbözik. Ez a különös jellegzetesség sokszorozza a fény törését, és így a bor élvezetét egy új dimenzióval - intenzív színnel dúsított fénnyel gazdagítja!

A legújabb tanulmányok azt bizonyítják, hogy nem csak az emberek, hanem a borszőlő is felismerhető egyedi DNA alapján. A borszőlő a borban úgymond az „ujjlenyomatait” hagyja. A magas funkcionalitású Riedel poharak éppen ezekre a specifikus különbözőségekre vannak beállítva - éppen azok határozzák meg a pohár alakját, átmérőjét és méretét. Minél tökéletesebb a pohár, annál markánsabb az ízélmény, amit közvetít.

A grape@riedel bemutatásával a Riedel újra bebizonyította, hogy az alak és a bor tökéletes élménye egymáshoz kötődik.

A Cabernet, Merlot Grape Riedel poharakat a következőkhöz javasoljuk:

  • Albarino, Bordeaux, Brunello di Montalcino
  • Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon, CondrieuDomina
  • Fronsac, Graves rouge, Listrac, Margaux, Médoc
  • Merlot, Moulis, Pauillac, Pomerol, Rioja, St. Emilion
  • St. Estephe, St. Julien, Sangiovese, Sangiovese Grosso
  • Shiraz, Syrah, Tempranillo, Zweigeltrebe

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Poharak
Garancia: 2 év
Sorozat: Riedel Grape
Anyag: Üveg
Terméktípus: Poharak

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Ezt a mezőt ne töltse ki:
5
ST Szerző | 1.5.2021
Maximálisan