Emile Henry

Burger Party grilltálca, antracitszürke/charcoal

BBQ® kerámia, 6 grilltűvel együtt

  • 36 456 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: EH797548
Márka: Emile Henry
Sorozat: Emile Henry Charcoal
Szín / méretek: antracitszürke/charcoal, 39 x 39 cm
Anyag: 500 °C- ig hőálló
BBQ készítésre is alkalmas
BBQ® kerámia
használható mikrohullámú sütőben
HR® kerámia
tisztítható mosogatógépben

Termékleírás

A Burger Party grilltálcát kültéri grillezésekhez, közvetlenül tűz feletti használatra tervezték, hamburgerek és nyári idényzöldségek grillezéséhez. Méreténél fogva egyszerre akár 6 hamburgert is készíthet rajta. A grilltálcához 6 különböző koktélnyárs is tartozik, melyek nem csak egyben tartják a kész hamburgereket, de nagyon mutatósak is. Az alsó, bordázott felület a húsok hirtelen grillezéséhez való, míg a megemelt, felső felület ideális a zsemlék pirításához és a kész hamburgerek melegen tartásához. A tálca sima, zománcozott felülete könnyen tisztítható, akár mosogatógépben is.

VIGYÁZAT: Ne használja se főzőlapon, se tűzhelyen! A tálca elpattanhat!

Minden egyes Emile Henry termék kézzel gyártott, egyedi darab, teljesen természetes alapanyagból. Ismerje meg a francia tálalási szokásokat, tálaljon és főzzön francia kerámiában. A páratlan minőségű, burgundiai agyagot a mázzal együtt 1100 °C-on égetik ki az Emile Henry franciaországi gyárában. Az Emlie Henry kerámia ellenáll a mechanikus sérüléseknek, mosogatógépben is tisztítható, festése nem kopik. Az kerámia edényekben ráadásul tálalni és szeletelni is lehet, ugyanis nem csak mutatósak, de karcolódni sem karcolódnak. Ezek az edények klasszikus és mikrohullámú sütőben is használhatóak, könnyen tisztíthatóak és a fagyasztóból egyenesen a forró sütőbe helyezhetőek.

GYARTÓ KÓDJA: EH797548

A márkáról Emile Henry

Emile Henry

Az Emile Henry egy hagyományos francia márka, amely egyedi és minőségi kerámia gyártásával foglalkozik. Termékei a burgundi régióból a gall kakas országán kívül is elterjedtek a konyhában, s ma a modern technológia és hagyományos megközélítés ideális kombinációjaként ismertek.