Borsdaráló VITTEL 16 cm

Kód: PG18221
13 090 Ft
Raktáron (5 db)

Részletes információ

Termék részletes leírása

A VITTE borsdaráló tulajdonságai:

  • Kifejezetten bors őrlésére kifejlesztett speciális őrlőmechanizmus.
  • Ellenálló akrilból készült.
  • Állítható őrlési finomságú őrlőmechanizmus.
  • Francia gyártmány.
  • Borssal töltve.
  • 5 év kiterjesztett garancia a daráló testére.
  • Életre szóló garancia az őrlőmechanizmusra.

A nagyon modern, már szinte a légies könnyedség benyomását keltő VITTEL fűszerdarálók rendkívül robusztus akrilból készülnek, és kétirányú őrlőmechanizmussal vannak ellátva. Az őrlés finomsága a rozsdamentes acél kupak segítségével állítható. A darálók a kupak felső részén található P és S betűk alapján könnyen megkülönböztethetők.

A Peugeot borsőrlő mechanizmusáról:

A mechanizmust kétsoros fogazott spirál alkotja, mely kiválóan vezeti és tartja az egyes borsszemeket. Az előállításához használt acélt szabadalmaztatott korrózióvédelmi eljárással kezelik. Ennek eredményeként a mechanizmus megőrzi az élességét és ellenállóképességét.

Milyen borsot használjunk?

Az optimális eredmény érdekében 5 mm vagy annál kisebb átmérőjű borsszemek használata javasolt. Fekete, fehér vagy zöld bors egyaránt használható. A színes borskeverékek lehetőség szerint legfeljebb 15% rózsaszín borsot (vörös borsot) tartalmazzanak. A Peugeot borsdarálókban szárított koriander is őrölhető.

A Peugeot márka már 1810 óta jelen van a piacon, ez idő alatt a francia életstílus és gasztronómia szimbólumává vált. A Peugeot darálók teste és őrlőmechanizmusa Franciaországban, saját üzemekben készül. A darálók összeszerelése kézzel történik, amit rendkívül alapos ellenőrzés követ. A Peugeot társaság számára a hibátlan működés magától értetődő. Az őrlőmechanizmusokra a társaság életre szóló garanciát nyújt.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Darálók
Garancia: 2 év
Sorozat: Peugeot VITTEL
Terméktípus: Daráló

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: