Borospoharak Chardonnay Grape

Kód: RD640497
17 090 Ft
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
11.5.2021

Részletes információ

Termék részletes leírása

A Riedel olyan speciális borospoharak újítója és megalkotója, melyek kibontakoztatják a világ legjobb borainak ízét és illatát. Jelenleg a legújabb üvegkreációját mutatja be: a grape@riedel sorozatot, amely a géppel gyártott Riedel poharak fejlődésének jelenlegi csúcsát képezi. Az ismert Sommeliers, Vinum, Vinum Extreme és „O“ sorozatok műszaki fejlődésének folytatását jelenti.

A grape@riedel ötvözi az innovatív technológiát és a funkcionalitást. Az egyetlen cseppből megszakítás nélkül húzott szár a pohárnak olyan alakot ad, és egyedülálló egységet alkot vele, amit csak nehezen különböztetne meg a kézzel fújt pohártól. Az új sorozat a cseppformájával különbözik. Ez a különös jellegzetesség sokszorozza a fény törését, és így a bor élvezetét egy új dimenzióval - intenzív színnel dúsított fénnyel gazdagítja!

A legújabb tanulmányok azt bizonyítják, hogy nem csak az emberek, hanem a borszőlő is felismerhető egyedi DNA alapján. A borszőlő a borban úgymond az „ujjlenyomatait” hagyja. A magas funkcionalitású Riedel poharak éppen ezekre a specifikus különbözőségekre vannak beállítva - éppen azok határozzák meg a pohár alakját, átmérőjét és méretét. Minél tökéletesebb a pohár, annál markánsabb az ízélmény, amit közvetít.

A grape@riedel bemutatásával a Riedel újra bebizonyította, hogy az alak és a bor tökéletes élménye egymáshoz kötődik.

A Chardonnay Grape Riedel poharakat a következőhöz javasoljuk:

  • Corton-Charlemagne, Monbazillac, Meursault
  • Montrachet, Morillon, Neu Welt Chardonnay
  • Picolit,Pouilly-Fuissé, Riesling, Riesling Smaragd
  • St. Aubin, Sauvignon blanc, Smaragd

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Poharak
Garancia: 2 év
Sorozat: Riedel Grape
Terméktípus: Pohár

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: