Deejo

Bőr késtok 37 g-os zsebkésekhez, bőrbarna

stílusos tárolás

  • 3 709 Ft
  • raktáron 5 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: DJDEE500
Márka: Deejo
Sorozat: Deejo accessories
Szín / méretek: bőrbarna, narancssárga varrás / 12 x 4,3 cm, m 10 g
Anyag: borjúbőr

Termékleírás

Bár a deejo zsebkésekhez alapjáraton jár egy textiltasak, ennél sokkal szofisztikáltabban, biztonságosabban és stílusosabban is lehet őket tárolni: speciálisan a deejo kések mérethez tervezett, valódi bőrtokban. Elengedhetetlen kiegészítő, mely nem hiányozhat egyetlen deejo tulajdonos zsebéből sem!

  • 37 grammos késekhez tervezve
  • biztonságos tárolás, védi a pengét a sérülésektől
  • marhabőrből készül
  • kétféle méretben és színben kapható

A deejo kések gyártását 2010-ben kezdte két francia jóbarát, Luc Foin és Stepháne Lebeau. Amikor piacra dobták az első deejo zsebkéseket, még csak nem is sejthették mekkora sikert fognak aratni! A kezdeti késeket jellegzetes letisztult formavilág jellemezte és eredetileg outdoor célokra szánták, de akkora mértékű érdeklődés övezte őket, hogy rövid időn belül megszületett az individuális stílusú, tetovált deejo zsebkések ötlete.A vásárlóknak ezt követően lehetőséget nyújtottak arra, hogy olyan stílusú zsebkést választhassanak, ami leginkább jellemzi őket, ami legközelebb áll az egyéni ízlésükhöz, hobbijukhoz esetleg hivatásukhoz. A zsebkéseket a különféle mintacsoportokon belül anyagban és felületben is változatosra tervezték, így nem csoda, hogy sokakban gyűjtői magatartást keltettek életre.

GYARTÓ KÓDJA: DEE500

A márkáról Deejo

Deejo

A Deejo a zsebkés visszatérése stílusosan. Az ultrakönnyű rozsdamentes acélszerszámok ezt a hagyományos iparágat dongolták újra a luxusos, minimalista kialakítás felé. A termékek hamar elnyerték a konyha és a kézműves minőség szerelemseinek tetszését.