Blog, 3. oldal

Dekantálás - a boröntés szertartása

Néhány kevésbé hozzáértő ember számára a dekantálás teljesen ismeretlen fogalom lehet, és azt gondol...

Mi az igazság a teflon edényekről

A tapadásmentes serpenyők új lehetőségeket nyitnak a zsírmentes főzés formájában. A teflon évek óta ...

Had beszéljen ön helyett az étel! A tálalás részletei – food plating.

A food platinget az étkezés részének tekintik a csúcsgasztronómiában. Ugyanis a szemünkkel is eszünk...

Ezeket a serpenyőket nem nélkülözheti otthonában!

Bizonyára vannak olyan emberek, akik mindenhez csak egy serpenyőt használnak, de aki komolyan veszi ...

Halhatatlan öntöttvas edények

Az öntöttvasról szinte túlzás nélkül elmondható, hogy halhatatlan. Kevés anyag büszkélkedhet olyan n...

Útmutató a különféle anyagokból készült serpenyők tisztításához

A serpenyő minden konyha alapja. A megfelelő karbantartás nemcsak szép megjelenést biztosít, hanem j...

Hogyan válasszuk ki a legjobb tapadásmentes serpenyőt?

A tapadásmentes serpenyő megvásárlásának leggyakoribb impulzusa az egészséges zsírmentes főzés. A zs...

Utazzon velünk Ázsiába! Összehasonlítottuk az acél, a titán és a réz wok serpenyőket

Ha kedveli az ázsiai konyhát, és komolyan veszi a főzést, akkor a wok serpenyő nem hiányozhat otthon...

Éles kések egész évben!

A konyhában talán semmi sem rosszabb, mint egy tompa kés. Érdekes, hogy egy ilyen látszólagos egysze...

Hús serpenyő? Kizárólag acél

Manapság nagyon népszerűek a különböző, tapadásmentes felületű serpenyők, de néha érdemes visszatérn...