WMF

Basic karaffa, fogantyús, 1,5 liter, WMF

  • 23 357 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: megrendelésre
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0618046040
Márka: WMF
Sorozat: WMF Basic
Dizájner: Köhler & Wilms Products
Szín / méretek: 1,5 liter; magasság 31 cm; szélesség 15 cm
Anyag: Cromargan® rozsdamentes acél
műanyag
polírozott
szilikon
WMF üveg

Termékleírás

Családi összejövetelnek néz elébe, vagy épp csak inna egy pohár vizet a kávé mellé? A Basic karaffa mindkettőhöz jól jön. A WMF egy olyan karaffát alkotott, ami bármilyen alkalomhoz illik, ráadásul stílusos dizájnja van és megfelel a vízfelszolgálás higiéniai követelményeinek is. Az átgondolt formatervezésnek köszönhetően elfér a hűtőajtó polcán, a fedele pedig nem csak, hogy automatikusan záródik, de beépített szűrőt is tartalmaz, amely a kiöntéskor az üvegben tartja a jégkockákat, ill. gyümölcsdarabokat. A karaffa nem tisztítható mosogatógépben.

A Basic sorozat kínálatában olyan alap darabokat talál, amelyekre naponta szüksége lehet a konyhában vagy az ebédlőasztal megterítésénél, legyen szó stílusos cukortartóról, tejszínkiöntőről, méztartóról, ecet- és olaj adagolóról, karaffáról vagy akár hűtőedényről.

GYARTÓ KÓDJA: 06.1804.6040

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.