WMF

Basic karaffa, 1,0 liter, fekete

  • 13 281 Ft
  • raktáron 1 db
    további darabszám: elfogyott, kiárusítva
wishlist

Termékváltozatok:

További színek:

Kód: WM0917512000
Márka: WMF
Sorozat: WMF Taverno
Dizájner: Jonas Wagell
Szín / méretek: Ø 10 cm; 1,0 liter; magasság 24 cm
Anyag: kézzel fújt
parafa
polírozott
rozsdamentes acél
tisztítható mosogatógépben
WMF üveg

Termékleírás

Éppen eszpresszót iszogat vagy pompás lakomát készít a szeretteinek? A víz tökéletes kiegészítő mindkettőhöz. A WMF egy vizes karaffát alkotott valamennyi alkalomhoz. Megfelel a higiénikus vízfelszolgálás követelményeinek, és mindemellett nagyon vonzó a dizájnja. A kiválóan átgondolt karaffa fedél nemcsak automatikusan zár, hanem a beépített szűrőnek köszönhetően kiöntéskor a karaffában tartja a jégkockákat vagy gyümölcsdarabokat. A karaffa a hűtő ajtajába is beállítható.

A Basic sorozat kínálatában olyan alap darabokat talál, amelyekre naponta szüksége lehet a konyhában vagy az ebédlőasztal megterítésénél, legyen szó stílusos cukortartóról, tejszínkiöntőről, méztartóról, ecet- és olaj adagolóról, karaffáról vagy akár hűtőedényről.

GYARTÓ KÓDJA: 09.1751.2000

A márkáról WMF

WMF

A WMF márka a német precizitás, hagyomány, modern technológia és trend szinonimája. A márka tökéletes konyhai és tálaló berendezésekei felejthetetlen élményt nyújtanak ügyfeleik számára . Az ergonomikus, kifinomult és kiváló minőségű termékek számos tervezési díjjal és technológiai szabadalommal büszkélkedhetnek.